Ποιες τάσεις της μόδας αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας


Ομορφιά
3/01/2022

Καθώς διανύουμε τον πρώτο μήνα του 2022, οι περισσότερες από εμάς ανυπομονούμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στον κόσμο της μόδας και θα καθορίσουν τις εμφανίσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια από τα κομμάτια που διαθέτουμε ήδη, μπορούμε να αξιοποιήσουμε και ποιες θα είναι οι νέες προσθήκες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε για το νέο έτος.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε κάποια νέα αγορά, η οποία θα εμπλουτίσει με στυλ το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας μας, καλό θα ήταν να ξεχωρίσουμε ποια είναι τα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα μας και θα συνεχίσουμε να φοράμε τη χρονιά που διανύουμε, ώστε να τα φρεσκάρουμε και να τα κάνουμε να δείχνουν σαν καινούργια.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις σημαντικότερες τάσεις της μόδας για τη φετινή σεζόν, καθώς είναι εκείνες που υπόσχονται να «απογειώσουν» τα σύνολά μας και να μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το προσωπικό μας στυλ με τον πιο κομψό τρόπο!

Τα πλεκτά και οι φλις μπλούζες που μας προσφέρουν μία ζεστή «αγκαλιά»

Περνώντας σχεδόν δύο χειμώνες εντός για το κοινό καλό, φέτος μας είναι δύσκολο να αποχωριστούμε την άνεση και τη ζεστή «αγκαλιά» που μας χάριζαν τα ρούχα που φορούσαμε, όσο μέναμε σπίτι. Και επειδή η άνεση συνεχίζει να αποτελεί μία λέξη «κλειδί» για τις εμφανίσεις μας αυτόν τον χειμώνα, μπορούμε να τη βρούμε στα μαλακά πλεκτά ρούχα που μας κρατούν ζεστές όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς και στις άνετες φλις μπλούζες και ζακέτες, που έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους στον κόσμο της μόδας. Σε ό,τι αφορά στα πλεκτά μας, πάντως, το βαμβάκι, το κασμίρ, η βισκόζη είναι τα υλικά που αξίζουν την προσοχή μας, ενώ μπορούμε να τα βρούμε σε πουλόβερ, φορέματα, φούστες, ακόμη και παντελόνες. Εκτός από τις καθημερινές μας εμφανίσεις, μάλιστα, μπορούμε να επιλέξουμε τα πλεκτά μας και για πιο επίσημα looks, αφού με τα κατάλληλα λαμπερά αξεσουάρ και τα σωστά παπούτσια, μπορούν να φορεθούν και σε μία βραδινή έξοδο.

Ρούχα και παπούτσια

Οι νέες αποχρώσεις που υπόσχονται να «μαγνητίσουν» τα βλέμματα το 2022

Μπορεί η πρωτότυπη μενεξεδένια απόχρωση Very Peri να ανακηρύχθηκε επίσημα ως το χρώμα της χρονιάς από την Pantone, ωστόσο, η παλέτα του 2022 είναι «πλούσια» και περιλαμβάνει ευφάνταστες αποχρώσεις, οι οποίες υπόσχονται να «μαγνητίσουν» τα βλέμματα. Φυσικά, μέσα σε αυτές τις αποχρώσεις συγκαταλέγεται το ζεστό illuminating, το μυστηριώδες Mykonos Blue, to φλογερό Fire Whirl, το ρομαντικό Pale Rosette και το παστέλ Spring Lake.

Πρόκειται για διαχρονικές, ευκολοφόρετες αποχρώσεις, οι οποίες πιθανότατα υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να τις διατηρήσουμε «ζωντανές», λοιπόν, είναι να προσθέσουμε στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων, το κατάλληλο απορρυπαντικό. Ποιο είναι αυτό; Το Ariel +Oxi Effect Υγρό Απορρυπαντικό, που καταπολεμά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, προσφέροντας φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα μας. Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσουμε απλώς το ειδικό καπάκι δοσολογίας, το οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε κατευθείαν στον κάδο του πλυντηρίου. Επίσης, θα υπολογίσουμε την ποσότητα απορρυπαντικού, σύμφωνα με το πόσο λερωμένα είναι τα ρούχα μας, αλλά και με την ποσότητα των ρούχων που υπάρχει στον κάδο του πλυντηρίου.

Γυναίκα βάζει πλυντήριο

Η μεγάλη επιστροφή της διαχρονικής πλισέ φούστας που μας χαροποιεί

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που η πλισέ φούστα ήταν και πάλι στη μόδα, ενώ φέτος το αγαπημένο μας σχέδιο επιστρέφει δυναμικά ως μία από τις κορυφαίες fashion τάσεις. Σίγουρα, όσες είχαμε ενδώσει και τις προηγούμενες φορές στον ρομαντισμό και το κλασικό ύφος ενός τόσο διαχρονικού κομματιού, έχουμε κάποια πλισέ φούστα στα… βάθη της ντουλάπας μας και τώρα είναι η στιγμή να την αξιοποιήσουμε. Πρόκειται για ένα άνετο κομμάτι που «ξεκλειδώνει» πολλά διαφορετικά σύνολα, ένα ρούχο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, σε κάθε ηλικία, σε κάθε σιλουέτα και το οποίο μπορεί να μας συντροφεύει όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα μονόχρωμο ή ένα καρό σχέδιο, που θα φτάνει μέχρι το ύψος της γάμπας ή του γονάτου, καθώς είναι δύο ασφαλείς επιλογές, τις οποίες θα φορέσουμε πολλές φορές στο μέλλον.

Γυναίκα κάθεται σε σκαλοπάτια

Πασπαρτού τσάντες σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν και αναδεικνύουν κάθε εμφάνιση

Αν θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα αξεσουάρ που θα μας «λύσει» τα χέρια το 2022 και θα κάνει το καθημερινό μας ντύσιμο μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση, τότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία τσάντα με μεγάλη χωρητικότητα, σε μπλε ή κάποια γήινη απόχρωση, όπως μαύρο, καφέ ή ταμπά. Διότι μπορεί η μόδα να επιβάλλει συνήθως έντονα χρώματα στα ρούχα, ωστόσο, τα αξεσουάρ είναι τα κομμάτια που ισορροπούν και «ησυχάζουν» την πολύπλευρη χρωματική παλέτα των εμφανίσεών μας. Δεν έχει σημασία το σχέδιο της τσάντας, αρκεί να επιλέξουμε ένα βασικό χρώμα που ταιριάζει με τα ρούχα που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα μας και χωράει τα πράγματα που θέλουμε να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας.

Τσάντα γυναικεία

Ανεξάρτητα από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος στον κόσμο της μόδας, εμείς θα παραμείνουμε πιστές στο γούστο και την αισθητική μας. Την ίδια στιγμή, βέβαια, θα αναζητούμε τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να εμπλουτίσουμε τις εμφανίσεις μας και να εξελίξουμε το στυλ μας με τον πιο σύγχρονο τρόπο!