Τώρα με το Aussie Repair Miracle Collection ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ!


Ομορφιά
23/02/2023
Θέλεις να ζεις χωρίς να υπάρχει αύριο;

Θαμπάδα, σκληρότητα, «ψαλίδα» στις άκρες, σπάσιμο της τρίχας, δυσκολία στην διαχείριση των μαλλιών σας; Προχώρα, δείξε τον χειρότερο σου εαυτό καιτο Aussie θα σε καλύψει με τη νέα Repair Miracle Collection! Η νέα σειρά περιέχει το repair Miracle Σαμπουάν & Conditioner μαζί με το 3 Minute Miracle Reconstructor, όπου σε ό,τι κι αν «μπλέξεις» η νέα επανόρθωση μαλλιών θα κάνει το θαύμα της! Τώρα, με την Aussie Repair Miracle Collection, τα σημάδια των ταλαιπωρημένων σου μαλλιών σβήνουν και τα μαλλιά σου ξαναγίνονται όπως ήταν πριν.

Η νέα collection περιέχει Aussie Repair Miracle σαμπουάν που σου δίνει κάθε λόγο να δείξεις τον χειρότερό σου εαυτό! Περιέχει υψηλής απόδοσης conditioning για να νιώθεις τα μαλλιά σου απαλά, για εύκολο χτένισμα όταν είναι ακόμη βρεγμένα και επιπλέον προστασία για να αποφευχθεί το σπάσιμο της τρίχας! Προσφέρει ελαφριά επανόρθωση, χωρίς προσθήκη σιλικόνης για καθαρά μαλλιά & χωρίς την αίσθηση ότι «βαραίνουν».  Το Aussie Repair Miracle σαμπουάν είναι για όλα τα είδη «ατίθασων» μαλλιών και περιέχει εκχυλίσματα Αυστραλιανών ελαίων macadamia, Jojoba και αβοκάντο που φέρνουν μια αισθησιακή αναδόμηση στα μαλλιά σου με την εντυπωσιακή φόρμουλα επανόρθωσης! Μεταμορφώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά κάνοντάς τα να λάμπουν. Ό, τι και αν προσθέσεις στα μαλλιά σου, το νέο Aussie Repair Miracle Shampoo τα επαναφέρει στην παλιά τους αίγλη.

 Το Aussie Repair Miracle Conditioner προσφέρει καλό ξέβγαλμα και επανόρθωση που σου δίνει μια αίσθηση καθαριότητας. Αναδομεί την τρίχα και τιθασεύει τα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλότερα, πιο λαμπερά και ευκολότερα στο ξέμπλεγμα.  Το νέο Aussie Repair Miracle Conditioner είναι «θαυματουργό» για όλα τα είδη «ατίθασων» μαλλιών και περιέχει εκχυλίσματα αυστραλιανών ελαίων macadamia, Jojoba και αβοκάντου.

 Το Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor με εκχυλίσματα αυστραλιανής μέντας και την απίστευτή του σύνθεση, θρέφει, λειαίνει και αναζωογονεί την τρίχα βοηθώντας στην θεραπεία κατά της ψαλίδας σε 3 μόνο λεπτά! Είναι μια φόρμουλα που προσφέρει ισχυρότερη φροντίδα κατά τη διάρκεια της επανόρθωσης και περιέχει πλούσια και κρεμώδη περιεκτικότητα που βοηθά στη μεταμόρφωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών σε λαμπερές και λείες τούφες. Το Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor προσθέτει λάμψη και ξεπλένει καλά το μαλλί διατηρώντας το καθαρό και ανάλαφρο ενώ διευκολύνει το χτένισμά του.

Η νέα σειρά της Aussie Miracle είναι όλη δική σου! Τώρα με τον έλεγχο της ζημιάς μπορείς να ζεις χωρίς όρια στη ζωή σου! Προχώρα, πάρταρε όλο το βράδυ, δείξε τον χειρότερο σου εαυτό και να ξέρεις ότι η ζημιά στο μαλλί σου είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε ανησυχεί επειδή η Aussie μπορεί να σε καλύψει!