Το μυστικό των τριών λεπτών για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά


Ομορφιά
23/02/2023
Διορθώνει ακόμη και τη φθορά τριών μηνών στην τρίχα

Το μυστικό των τριών λεπτών για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ο σοφός μας λαός λέει πως «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και η αλήθεια είναι πως η παραπάνω φράση δεν θα μπορούσε να αφορά περισσότερο στα μαλλιά μας! Για πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, τα μαλλιά αποτελούν πηγή αυτοπεποίθησης. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως όταν καλούμαστε να διαχειριστούμε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και να επανορθώσουμε τη φθορά που έχουν υποστεί, αισθανόμαστε συχνά ότι έχουμε ανάγκη από ένα… θαύμα.
 
Ιδού, λοιπόν, το «μυστικό» των τριών λεπτών για την επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Είναι θαυματουργό και σε συνδυασμό με τις κατάλληλες κινήσεις, θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να αποκτήσουν ξανά υγιή εμφάνιση, λάμψη και δύναμη*.


Το μαλακτικό που χαρίζει διπλάσια περιποίηση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά

Στην περίπτωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, η επιπλέον περιποίηση θα κάνει τη διαφορά. Είναι σημαντικό να βρεις ένα προϊόν που θα σου προσφέρει διπλάσια περιποίηση σε σχέση με ένα απλό conditioner και το οποίο παράλληλα, θα μπορείς να χρησιμοποιείς έπειτα από κάθε λούσιμο -δηλαδή, θα έχει μία ανάλαφρη σύνθεση που δεν θα βαραίνει τα μαλλιά σου. Το νέο Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών του Pantene Pro-V χρειάζεται τρία μόλις λεπτά για να δράσει. Έχει τη δύναμη* να βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου -ακόμη και έως και τρεις μήνες πριν- και θα το διαπιστώσεις μόλις αρχίσεις να το χρησιμοποιείς.

Η απαλή πετσέτα που θα «αγκαλιάσει» τα μαλλιά σου

Έπειτα από την τρίλεπτη δράση του conditioner, καλό είναι να δώσεις βάση στο στέγνωμα! Χρησιμοποίησε μία απαλή πετσέτα από ύφασμα με μικροΐνες για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Άφησέ τη για λίγη ώρα γύρω από τα μαλλιά για να απορροφήσει την υγρασία και προσπάθησε να μην τα τρίψεις έντονα με αυτή.

Το μυστικό των τριών λεπτών για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Το σωστό βούρτσισμα των μαλλιών
 
Και από το κατάλληλο μαλακτικό και την απαλή πετσέτα, περνάμε στο σωστό βούρτσισμα. Αφού λούσεις, ενυδατώσεις και στεγνώσεις τα μαλλιά σου, προσπάθησε να δώσεις προσοχή στο πώς θα τα βουρτσίσεις. Για παράδειγμα, καλό είναι να μην βουρτσίζεις τα μαλλιά σου από τις ρίζες κατευθείαν προς τις άκρες, διότι με αυτόν τον τρόπο θα τα κάνεις να «σπάσουν» και θα τα επιβαρύνεις επιπλέον -πόσο μάλλον στην περίπτωση που είναι ήδη ταλαιπωρημένα. Δοκίμασε, λοιπόν, να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου τμηματικά και μάλιστα, από κάτω προς τα πάνω.

Προσπάθησε να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο των μαλλιών σου

Φυσικά, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αξίζει να προσπαθήσεις να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο των μαλλιών που διαθέτεις. Μήπως, για παράδειγμα, τα μαλλιά σου είναι βαμμένα και θέλεις να προστατέψεις το χρώμα τους; Άραγε έχεις ανάγκη από επιπλέον απαλότητα ή μήπως η τρίχα σου έχει τάση λιπαρότητας; Προσπάθησε να φροντίζεις τα μαλλιά σου ακολουθώντας μία εξατομικευμένη ρουτίνα περιποίησης. Το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους οπότε, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου, στην αγαπημένη μας αυτή σειρά θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Το μυστικό των τριών λεπτών για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τρία λεπτά, λοιπόν, αρκούν για να φροντίσεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά και να επανορθώσεις τη φθορά στην τρίχα. Χρειάζεται απλώς να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και τις σωστές κινήσεις, εκείνες που μπορούν να σου εγγυηθούν πως θα έχεις τη λάμψη και την απαλότητα που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι την αυτοπεποίθησή σου να «ανεβαίνει» έπειτα από κάθε λούσιμο.

*δύναμη ενάντια στη φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.