Το ανάλαφρο conditioner μπαίνει στη ζωή των μαλλιών σας


Ομορφιά
23/02/2023
Η προηγμένη, επαναστατική φόρμουλα του Pantene Ανάλαφρου Conditioner σε μορφή αφρού μεταμορφώνει τα μαλλιά χαρίζοντας θρέψη, χωρίς βάρος.

Η νέα ενυδάτωση Pantene, ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά είναι η απάντηση που δόθηκε στις γυναίκες που νιώθουν ότι τα παραδοσιακά conditioners "βαραίνουν" τα μαλλιά τους. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τους πείτε «αντίο» και να υποδεχτείτε το νέο ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού του Pantene

Χάρη στην αφρώδη υφή του απορροφάται βαθιά από τον πυρήνα της τρίχας, ενυδατώνοντας το εσωτερικό της, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα υπολείμματα που θα μπορούσαν να "βαραίνουν" τα λεπτά μαλλιά προς τα κάτω και να τα αφήνουν λιπαρά.

 Σήμερα, οι γυναίκες με λεπτή τρίχα αποφεύγουν την ενυδάτωση που χρειάζονται, χρησιμοποιώντας λίγο, σπάνια ή και καθόλου conditioner μετά το λούσιμο. Αυτή η κακή συνήθεια οφείλεται στο φόβο που έχουν οι γυναίκες που κάνουν χρήση κοινών conditioners ότι τα μαλλιά τους θα γίνουν πιο λιπαρά. Ως αποτέλεσμα, η μη συχνή χρήση να οδηγεί σε θαμπάδα, σπάσιμο της τρίχας και φθορά. Η ενυδάτωση, αντιθέτως, χαρίζει θρέψη, φρεσκάδα και προστασία ενάντια στην καθημερινή τους ταλαιπωρία.   

Η λεπτή τρίχα σε αντίθεση με την πιο χοντρή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάθε ίνα της λεπτής τρίχας μπορεί να έχει 50% λιγότερο κερατίνη - την πρωτεΐνη που παρέχει αντοχή στον πυρήνα της. Ως αποτέλεσμα, η λεπτή τρίχα είναι πιο πιθανό να αποκτήσει βάρος με τη χρήση conditioner και τα μαλλιά να γίνουν πιο λιπαρά. Έτσι, μπορεί να αποδυναμωθούν και να είναι πιο ευάλωτα στη φθορά και στη δημιουργία ψαλίδας στις άκρες.   

Το Pantene, με παράδοση σχεδόν 70 χρόνων στην επιστήμη της υγείας των μαλλιών, αναγνώρισε την πρόκληση αυτή και έθεσε ως στόχο να αναπτύξει μια επαναστατική φόρμουλα ενυδάτωσης για να χαρίσει υγεία, λάμψη και περιποίηση στη λεπτή τρίχα, μια για πάντα! Η νέα ανάλαφρη ενυδάτωση σε μορφή αφρού Pantene προσφέρει στις γυναίκες ό, τι ακριβώς έχουν ανάγκη. Μια νέα εμπειρία, σε ένα μικρό μπουκαλάκι, που δίνει θεαματικά αποτελέσματα που τα μαλλιά αναζητούν ξανά και ξανά. Ο αφρός, απλώνεται στα μαλλιά με τον ίδιο τρόπο σε σύγκριση με ένα κοινό conditioner, αλλά πιο εύκολα και ομοιόμορφα, αμέσως μετά το λούσιμο. 

Χαρίστε, λοιπόν, στα μαλλιά σας το νέο Pantene Pro-V Ανάλαφρο Conditioner σε μορφή αφρού και απολαύστε 100% ενυδατωμένα μαλλιά και 0% βάρος, κάθε μέρα και κάθε στιγμή!