Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το ανάλαφρο conditioner μπαίνει στη ζωή των μαλλιών σας

Το ανάλαφρο conditioner μπαίνει στη ζωή των μαλλιών σας

0
Η προηγμένη, επαναστατική φόρμουλα του Pantene Ανάλαφρου Conditioner σε μορφή αφρού μεταμορφώνει τα μαλλιά χαρίζοντας θρέψη, χωρίς βάρος.

Η νέα ενυδάτωση Pantene, ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά είναι η απάντηση που δόθηκε στις γυναίκες που νιώθουν ότι τα παραδοσιακά conditioners "βαραίνουν" τα μαλλιά τους. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τους πείτε «αντίο» και να υποδεχτείτε το νέο ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού του Pantene

Χάρη στην αφρώδη υφή του απορροφάται βαθιά από τον πυρήνα της τρίχας, ενυδατώνοντας το εσωτερικό της, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα υπολείμματα που θα μπορούσαν να "βαραίνουν" τα λεπτά μαλλιά προς τα κάτω και να τα αφήνουν λιπαρά.

 Σήμερα, οι γυναίκες με λεπτή τρίχα αποφεύγουν την ενυδάτωση που χρειάζονται, χρησιμοποιώντας λίγο, σπάνια ή και καθόλου conditioner μετά το λούσιμο. Αυτή η κακή συνήθεια οφείλεται στο φόβο που έχουν οι γυναίκες που κάνουν χρήση κοινών conditioners ότι τα μαλλιά τους θα γίνουν πιο λιπαρά. Ως αποτέλεσμα, η μη συχνή χρήση να οδηγεί σε θαμπάδα, σπάσιμο της τρίχας και φθορά. Η ενυδάτωση, αντιθέτως, χαρίζει θρέψη, φρεσκάδα και προστασία ενάντια στην καθημερινή τους ταλαιπωρία.   

Η λεπτή τρίχα σε αντίθεση με την πιο χοντρή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάθε ίνα της λεπτής τρίχας μπορεί να έχει 50% λιγότερο κερατίνη - την πρωτεΐνη που παρέχει αντοχή στον πυρήνα της. Ως αποτέλεσμα, η λεπτή τρίχα είναι πιο πιθανό να αποκτήσει βάρος με τη χρήση conditioner και τα μαλλιά να γίνουν πιο λιπαρά. Έτσι, μπορεί να αποδυναμωθούν και να είναι πιο ευάλωτα στη φθορά και στη δημιουργία ψαλίδας στις άκρες.   

Το Pantene, με παράδοση σχεδόν 70 χρόνων στην επιστήμη της υγείας των μαλλιών, αναγνώρισε την πρόκληση αυτή και έθεσε ως στόχο να αναπτύξει μια επαναστατική φόρμουλα ενυδάτωσης για να χαρίσει υγεία, λάμψη και περιποίηση στη λεπτή τρίχα, μια για πάντα! Η νέα ανάλαφρη ενυδάτωση σε μορφή αφρού Pantene προσφέρει στις γυναίκες ό, τι ακριβώς έχουν ανάγκη. Μια νέα εμπειρία, σε ένα μικρό μπουκαλάκι, που δίνει θεαματικά αποτελέσματα που τα μαλλιά αναζητούν ξανά και ξανά. Ο αφρός, απλώνεται στα μαλλιά με τον ίδιο τρόπο σε σύγκριση με ένα κοινό conditioner, αλλά πιο εύκολα και ομοιόμορφα, αμέσως μετά το λούσιμο. 

Χαρίστε, λοιπόν, στα μαλλιά σας το νέο Pantene Pro-V Ανάλαφρο Conditioner σε μορφή αφρού και απολαύστε 100% ενυδατωμένα μαλλιά και 0% βάρος, κάθε μέρα και κάθε στιγμή!

0
3c596374-df89-3f89-8d9e-6df81b9bac0e7299278555396301240
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Pantene Σαμπουάν 675ml + Conditoner >500ml (εξαιρ.ειδικές συσκ.)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies