Θέλεις όμπρε, μπαλαγιάζ ή babylights στα μαλλιά σου;

Ομορφιά
4/10/2018
Βρες το χτένισμα που σου ταιριάζει και αγάπησε τα μαλλιά σου σαν να μην υπάρχει αύριο!

Η μόδα αλλάζει και οι τάσεις στα μαλλιά ανανεώνονται συνεχώς! Γιατί εσύ να μένεις στα ίδια και στα ίδια; Mήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις χτένισμα και να μπεις σε μια πιο in φάση όσον αφορά τα μαλλιά σου;  

Διάλεξε την τεχνική στη βαφή που σου ταιριάζει: όμπρε (ombre), μπαλαγιάζ (balayage) ή babylights; Ανακάλυψε παρακάτω  τα χαρακτηριστικά του κάθε trend και πάρε τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή.

Το Όμπρε γίνεται διαχρονικό!

Όταν το καλοκαίρι αρχίζει να «ξεθωριάζει», συνηθίζουμε να σκουραίνουμε το χρώμα στα μαλλιά για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο που έρχεται. Όμως, φέτος η μόδα παρατείνεται με το look του όμπρε να κυριαρχεί στα κεφάλια μας και με τις θερμοκρασίες να πέφτουν σε χαμηλότερα επίπεδα.

Όμπρε σημαίνει σκιά. Φαντάσου ένα είδος ανταύγειας στο κάτω μέρος των μαλλιών σου. Η αντίθεση στο χρώμα έχει ποικιλία ανάλογα με τις δικές σου προτιμήσεις. Υπάρχουν πιο λεπτές ανταύγειες, πιο απαλές ή πιο έντονες, ανάλογα με τη βάση του χρώματός σου. Το όμπρε είναι (πλέον) ένα κλασικό και αγαπημένο χτένισμα που δεν περιορίζεται από εποχές.

Μπαλαγιάζ, καλώς ήρθες!

Είσαι τύπος της ανταύγειας; Το μπαλαγιάζ ίσως είναι αυτό που έψαχνες να προσφέρεις στα μαλλιά σου! Είναι μια τεχνική που χαρίζει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα δεν ταλαιπωρούνται, αφού η βασική τεχνική της βαφής είναι η χτένα αντί η χρήση του αλουμινόχαρτου. Επιπλέον, είναι ένα χρώμα που ταιριάζει άψογα, τόσο σε ξανθά όσο και σε καστανά μαλλιά και τα ξανοίγει σε φυσικούς τόνους, σαν να είναι το δικό σου χρώμα ξανοιγμένο από τον ήλιο του καλοκαιριού! 

Tα Babylights τραβούν την προσοχή!

Το «φυσικό» χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή, όταν μάλιστα φαίνεται φυσικό αλλά ξέρεις ότι δεν είναι και τόσο στην πραγματικότητα. Η τεχνική babylights στηρίζεται στη βαφή, σε πολύ λεπτές τούφες, των σημείων που τα βλέπει ο ήλιος. Είναι ιδανικό χτένισμα για όλες εσάς που κουράζεστε με τις τακτικές επισκέψεις στα κομμωτήρια και προτιμάτε τους φυσικούς τόνους (ή τουλάχιστον να μοιάζουν φυσικοί).
Μια υπέροχη επιλογή εύκολη, γρήγορη και αρκετά οικονομική.

Εσύ, τί απ' όλα προτιμάς; Κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο, ζήτα το χτένισμα που σου αρέσει και τα υπόλοιπα άφησέ τα στους ειδικούς.