Πώς θα πετύχεις το ιδανικό ρετρό λουκ στα μαλλιά σου!


Ομορφιά
23/02/2023
Βήμα-βήμα η διαδικασία για ένα από τα πιο θηλυκά χτενίσματα!

Το Pantene Pro-V και το MissBloom.gr, με κοινό ενδιαφέρον για τη φροντίδα των μαλλιών  κάθε γυναίκας, ξεκίνησαν το Hair Blog Project by Pantene, ζητώντας από τις αναγνώστριές τους να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ώστε να αναδειχθεί η επόμενη Hair Blogger του MissBloom. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ενδιαφερόμενες έστειλαν video tutorials με τα αγαπημένα τους χτενίσματα.

H 2η φάση του The Hair Blog Project by Pantene ολοκληρώθηκε με ένα super task με θέμα «Retro Look», ένα hair look με έμπνευση από τις δεκαετία του '60 που αποπνέει κομψότητα και θηλυκό αέρα.

Η hair expert που ανέλαβε και το 6ο task είναι η beauty editor του MissBloom.gr Βασιλική Καρανζογιάννη, που λάτρεψε εξ αρχής την ιδέα αλλά και το τελικό look, το οποίο κατάφερε να πετύχει με την βοήθεια του Tom Zois, Pantene Pro - V hair stylist. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε μαζί της έξτρα συμβουλές για τα μαλλιά καθώς και τιπς για το πετύχει η ίδια σπίτι της, τα οποία μπορείς να μάθεις κι εσύ στο βίντεο παρακάτω.

Τι έγινε στο 6ο task και λίγο πριν τα κορίτσια δημιουργήσουν τα δικά τους hair tutorials;

Λίγο πριν η Βασιλική ξεκινήσει το styling χρησιμοποίησε το σαμπουάν της σειράς Αναδόμηση και Προστασία του Pantene για το λούσιμο των μαλλιών της, ολοκληρώνοντας με το νέο και πιο cool προϊόν, το 1ο conditioner σε μορφή αφρού από τη σειρά Αναδόμηση και Προστασία του Pantene.

Ποια βήματα ακολούθησε;

1ο Bήμα: αφού λούστηκε, έμεινε με βρεγμένα μαλλιά στο ντους

2ο Βήμα: ανακίνησε καλά τον αφρό και έβαλε στην παλάμη της μια μικρή ποσότητα αφρού

3ο Βήμα: το άπλωσε με τα χέρια της από τις ρίζες ως τις άκρες και το άφησε να απορροφηθεί από τα μαλλιά

4o Βήμα: τέλος ξέβγαλε τον αφρό

Δες όλα τα βήματα και τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

http://www.missbloom.gr/omorfia/beauty-news/hair-blog-project-pantene-telefteo-task-thema-retro-look/

Πηγή: www.missbloom.gr