Πλούσιες μπούκλες που διαρκούν!


Ομορφιά
23/02/2023
Όσες από εμάς δεν είχαμε την τύχη να έχουμε φυσικά σπαστά μαλλιά μπορούμε τουλάχιστον να καταφύγουμε σε μερικά απλά κόλπα για να αποκτήσουμε!

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αποκτήσετε εντυπωσιακές μπούκλες σε χρόνο μηδέν.

Το σωστό κόψιμο μετράει

Το πλούσιο, κυματιστό look προϋποθέτει το κατάλληλο κούρεμα. Οι μπούκλες δείχνουν πιο εντυπωσιακές στις γυναίκες με μακριά έως πολύ μακριά μαλλιά. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κόψει τα μαλλιά σας σε μακριά χωρίσματα ώστε οι μπούκλες να έχουν πιο καθαρές γραμμές.

Επενδύστε στη σωστή φροντίδα μαλλιών

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με ψαλίδα δεν μπορούν να αναδείξουν τις μπούκλες, κι ακόμη κι αν καταφέρετε να τα σγουρύνετε, το αποτέλεσμα θα θυμίζει περισσότερο κακότεχνη φωλιά πουλιών παρά τις ρετρό μπούκλες της αγαπημένης σας ντίβας της μεγάλης οθόνης. Εάν έχετε ήδη ψαλίδα, επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για να απαλλαγείτε από αυτή και χρησιμοποιείστε τη σειρά Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία για να μην ξαναδείτε τα μαλλιά σας ταλαιπωρημένα.   

Προετοιμάστε τα μαλλιά από την προηγούμενη νύχτα

Εξοικονομήστε χρόνο και κάντε τις μπούκλες σας να διαρκέσουν περισσότερο, προετοιμάζοντας τα μαλλιά σας από την προηγούμενη νύχτα. Τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια πλεξίδα πριν κοιμηθείτε - αν είναι λίγο νωπά ακόμη καλύτερα - ώστε να ξυπνήσετε με κυματιστά μαλλιά που θα κρατήσουν καλύτερα τις μπούκλες και θα έχουν μεγαλύτερο όγκο μετά το πέρασμα με το ψαλίδι.

Διαλέξτε το σωστό ψαλίδι για μπούκλες

Ο κανόνας λέει ότι όσο πιο δύσκολο είναι να μείνουν τα μαλλιά σας σγουρά, τόσο μικρότερο θα πρέπει να είναι το ψαλίδι. Εάν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ίσια, δοκιμάστε κυλίνδρους 18-22mm για να δημιουργήσετε μικρές μπούκλες. Έτσι, ακόμη κι όταν οι μπούκλες αρχίσουν να χαλαρώνουν και να ισιώνουν, τα μαλλιά σας θα εξακολουθούν να δείχνουν κυματιστά. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σπαστά ή κρατάνε καλύτερα τις μπούκλες, μπορείτε να πειραματιστείτε με μεγαλύτερους κυλίνδρους.

Στερεώστε τα μαλλιά με τσιμπιδάκια

Εάν τα μαλλιά σας αρνούνται πεισματικά να μείνουν σγουρά, δοκιμάστε το παρακάτω έξυπνο κόλπο. Μερικές φορές τα μαλλιά ισιώνουν επειδή ανοίγουμε το ψαλίδι προτού τα σετάρει η θερμότητα. Δοκιμάστε να στερεώνετε κάθε τούφα στο κεφάλι σας με τσιμπιδάκια όταν τα βγάζετε από το ψαλίδι, διατηρώντας την μπούκλα που σχηματίστηκε. Αφού τελειώσετε όλα τα μαλλιά, ρίξτε άφθονο hairspray Pantene Τέλειες Μπούκλες και αφαιρέστε με προσοχή τα τσιμπιδάκια. Περάστε απαλά τα μαλλιά με τα δάχτυλα και απολαύστε πλούσιες, ελαστικές μπούκλες να χύνονται στην πλάτη σας σαν καταρράκτης.