5 μυστικά για υπέροχα μαλλιά χωρίς κόπο


Ομορφιά
23/02/2023
Οι περισσότερες μαμάδες δεν έχετε χρόνο το πρωί! Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε όμορφα μαλλιά εύκολα και γρήγορα!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος το πρωί. Πρέπει να ετοιμάσετε και να ντύσετε τα παιδιά για το σχολείο και αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος σας είναι πολύ περιορισμένος. Με αυτά τα 5 μυστικά θα δείχνετε περιποιημένες σε χρόνο μηδέν και έτσι θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά και να ετοιμάσετε το κολατσιό τους για το σχολείο.

Το σωστό κούρεμα

Με τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο, τα μαλλιά σας θα δείχνουν τέλεια κάθε μέρα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εξηγήστε στην κομμώτριά σας ότι δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας ώστε να επιλέξετε μαζί ένα κούρεμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 

Το τέλειο χρώμα

Μπορεί να μην σας περνάει από το μυαλό, αλλά το σωστό χρώμα στα μαλλιά σας μπορεί να σας απαλλάξει από τον κόπο του styling. Μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο look σας, αλλά και να κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πλούσια και περιποιημένα με ελάχιστη προσπάθεια. Επιλέξτε ένα διακριτικό μπαλαγιάζ που θα χαρίσει λάμψη και πλούσια όψη στα μαλλιά σας, χωρίς κόπο!

Περιποίηση ενώ εσείς κοιμάστε

Ξυπνήστε με υπέροχα μαλλιά! Αξιοποιήστε τις ώρες που κοιμάστε χρησιμοποιώντας Ξηρό Λάδι Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία με Βιταμίνη Ε πριν τον ύπνο. Χαρίζει στα μαλλιά λάμψη, απαλότητα και μια υπέροχη ανάλαφρη αίσθηση.

Στρώστε το χτένισμά σας

Έχετε πολλά τουφάκια που πετάνε και καθόλου χρόνο για styling; Τιθασεύστε τα τουφάκια που πετάνε ψεκάζοντας τις τρίχες μιας οδοντόβουρτσας με λακ και περάστε την πάνω από την περιοχή των μαλλιών που θέλετε να τιθασεύσετε για άψογο αποτέλεσμα.

Συγκεντρώστε όλα τα σύνεργα

Έχετε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή σας για να ετοιμαστείτε; Για να γλιτώσετε χρόνο, θα ήταν καλό να έχετε όλα τα προϊόντα, εργαλεία και αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Χρησιμοποιήστε μαγνητάκι για να μην χάνετε ποτέ τα τσιμπιδάκια σας!