Το χρυσό πρότυπο στην περιποίηση των μαλλιών

Μία προσφορά από Pantene
pantene-to-xryso-protypo-sthn-peripoihsh-twn-malliwn
0
Το Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών του Pantene έφερε την επανάσταση στην κατηγορία του και κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο!

Γιατί να δοκιμάσεις κι εσύ το conditioner-θαύμα;

• Πάνω από 25 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο το έχουν λατρέψει!

• Έχει κερδίσει μέχρι τώρα, 10 παγκόσμια βραβεία ομορφιάς σε 12 χώρες

• Είναι αναγνωρισμένο και θερμά αποδεκτό από γυναίκες που απολαμβάνουν μία «θαυματουργή» επανόρθωση της φθοράς των μαλλιών τους.

Γιατί διαφέρει από τα άλλα conditioners;

Γιατί έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί τα μαλλιά μέσα στους τελευταίους 3 μήνες! Το Pantene γνωρίζει πολύ καλά πόση φθορά προκαλούν οι βαφές, το συχνό styling αλλά και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες. Η πρόκληση λοιπόν ήταν να χαρίσει στις γυναίκες με ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά μία πρακτική λύση αναδόμησης, κατάλληλη για κάθε μέρα, ανάλαφρη και κυρίως…. γρήγορη!

Πάνω από 1.000.000 ώρες έρευνας

Μέσα από τα εργαστήρια του Pantene, το Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών δημιουργήθηκε για να καλύψει τέλεια τις ανάγκες των μαλλιών σου χωρίς να χρειάζεται τίποτα περισσότερο από… 3 λεπτά! Τον χρόνο δηλαδή που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να αρχίσουν να αποκτούν ξανά ελαστικότητα, ζωντάνια και πιο υγιή εμφάνιση. Με 2x περισσότερα συστατικά περιποίησης από ένα απλό conditioner και τη δύναμη της σύνθεσης Pro-V, βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς* των τελευταίων 3 μηνών, μέσα σε 3 λεπτά και επαναφέρει την απαλότητα και τη λάμψη που χρειάζονται!

*Φθορά στην επιφάνεια της τρίχας

0
ec0f8c17-544d-3a58-b626-4b3352004f9d8303671279183027594
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.00
Σαμπουάν Pantene (εξαιρούνται οι ειδικές συσκευασίες)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies