Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά

Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά

0
Πώς ταλαιπωρείς κάθε μέρα τα μαλλιά σου χωρίς να το ξέρεις
 
Τα τελευταία χρόνια ακούς και διαβάζεις συχνά για τη σημασία των υπερτροφών για τη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς σου. Πρόκειται για «τροφές» γεμάτες θρεπτικά συστατικά -και στις περισσότερες περιπτώσεις φυσικές- οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σου, σε πολλά «μέτωπα».
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι και εσύ ψάχνεις να βρεις τα superfoods που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμψει και τις πολυβιταμίνες που θα σου χαρίσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας.
Το πρόβλημα είναι πως ενώ αναζητάς τα πλέον θρεπτικά συστατικά για το σώμα σου, συνήθως ξεχνάς τα μαλλιά σου.

Πώς ταλαιπωρείς κάθε μέρα τα μαλλιά σου χωρίς να το ξέρεις
Όπως ακριβώς το σώμα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, χρειάζονται την καλύτερη «τροφή» -αλλά και την καλύτερη προστασία- για να διατηρήσουν τη λάμψη και τη φόρμα τους. Και αυτό διότι οι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να τα βλάψουν σε καθημερινό επίπεδο είναι πολλοί: Από την ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι το styling και από το καθημερινό λούσιμο και την κακή διατροφή έως την έντονη γυμναστική και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Οι επιπτώσεις που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να έχει στην κόμη μας είναι πολλές και σε πολλές περιπτώσεις, αρνητικές. Αυτό σημαίνει πως τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από ειδική φροντίδα, ότι χρειάζονται πραγματικά το δικό τους superfood προκειμένου να γίνουν -και να παραμείνουν- πλούσια και δυνατά* από τη ρίζα έως τις άκρες.
Ποιο είναι, λοιπόν, το καλύτερο superfood για τα μαλλιά σου και τι αξίζει να κάνεις προκειμένου να γνωρίζεις ότι η τρίχα σου δεν αποδυναμώνεται μέρα με τη μέρα; Αρκεί, άραγε, να εστιάσεις μόνο στο κομμάτι της διατροφής;
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Το κατάλληλο μείγμα θρεπτικών συστατικών
Αν υπάρχει ένα μείγμα ενεργών θρεπτικών συστατικών για τα μαλλιά στο οποίο αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου, τότε πρόκειται για τον συνδυασμό εκείνο που περιλαμβάνει προβιταμίνη Β5, λιπίδια και αντιοξειδωτικά.
Κάθε ένα από τα παραπάνω συστατικά έχει και από μία ξεχωριστή, ευεργετική λειτουργία για τα μαλλιά και τα καλά νέα είναι πως όλα τους περιλαμβάνονται τώρα στα προϊόντα Pantene Hair Superfood! Πρόκειται για μία νέα σειρά του Pantene η οποία δρα σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους εντατική περιποίηση και δύναμη*.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η προβιταμίνη Β5 μπορεί να ενδυναμώσει* το πιο αδύναμο σημείο της τρίχας -και μάλιστα ακριβώς στο σημείο που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη- καθώς και ότι τα λιπίδια έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τα απαραίτητα έλαια της τρίχας που χάνονται κατά το λούσιμο και το styling, χαρίζοντάς τους δύναμη* και ελαστικότητα. Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις; Πως τα ενεργά αντιοξειδωτικά μειώνουν την ταλαιπωρία που ασκείται στα μαλλιά από τη ρύπανση, το styling και το λούσιμο, προλαμβάνοντας τη φθορά πριν εκδηλωθεί!
Όσον αφορά στο κομμάτι της διατροφής, σίγουρα θα σε βοηθήσει να διατηρείς μαλλιά με  υγιή εμφάνιση.
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Πώς ακριβώς λειτουργούν τα νέα Pantene Hair Superfood
Πώς, λοιπόν, μπορεί η νέα αυτή σειρά να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου; Κάθε προϊόν έχει σίγουρα το δικό του ρόλο και καλό είναι να το γνωρίζεις. Για παράδειγμα, το νέο σαμπουάν Pantene Hair Superfood τα εμπλουτίζει και τα κάνει 100% πιο δυνατά* από τη ρίζα τους.
Την ίδια ώρα, το Conditioner Pantene Hair Superfood ενδυναμώνει τις τρίχες σε βάθος, ενώ το Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών της σειράς, προσφέρει όλη τη δύναμη* της εντατικής περιποίησης σε μορφή καθημερινού conditioner. Για εσένα που έχεις ανάγκη από επιπλέον περιποίηση, η μάσκα Pantene Hair Superfood είναι ό,τι χρειάζεσαι διότι χάρη στα συστατικά, τα λιπίδια και τα ενεργά αντιοξειδωτικά που περιέχει τα μαλλιά σου θα είναι πιο όμορφα με υγιή εμφάνιση.
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις, λοιπόν, το σίγουρο είναι πως φέτος αξίζει να προσφέρεις και στα μαλλιά σου το superfood που χρειάζονται και το οποίο μπορεί να τους εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική φροντίδα για να δυναμώσουν και να αποκτήσουν πιο πλούσια όψη, από τη ρίζα. Οι παράγοντες που ταλαιπωρούν -και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν- τα μαλλιά μας είναι πολλοί. Με τη σωστή κατάλληλη περιποίηση και την κατάλληλη υπερτροφή, μπορούμε να κρατήσουμε μακριά τις αρνητικές τους συνέπειες.

*δύναμη ενάντια στη φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.
0
3c596374-df89-3f89-8d9e-6df81b9bac0e7299278555396301240
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Pantene Σαμπουάν 675ml + Conditoner >500ml (εξαιρ.ειδικές συσκ.)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies