Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά


Ομορφιά
23/02/2023
Πώς ταλαιπωρείς κάθε μέρα τα μαλλιά σου χωρίς να το ξέρεις

 
Τα τελευταία χρόνια ακούς και διαβάζεις συχνά για τη σημασία των υπερτροφών για τη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς σου. Πρόκειται για «τροφές» γεμάτες θρεπτικά συστατικά -και στις περισσότερες περιπτώσεις φυσικές- οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σου, σε πολλά «μέτωπα».
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι και εσύ ψάχνεις να βρεις τα superfoods που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμψει και τις πολυβιταμίνες που θα σου χαρίσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας.
Το πρόβλημα είναι πως ενώ αναζητάς τα πλέον θρεπτικά συστατικά για το σώμα σου, συνήθως ξεχνάς τα μαλλιά σου.

Πώς ταλαιπωρείς κάθε μέρα τα μαλλιά σου χωρίς να το ξέρεις
Όπως ακριβώς το σώμα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, χρειάζονται την καλύτερη «τροφή» -αλλά και την καλύτερη προστασία- για να διατηρήσουν τη λάμψη και τη φόρμα τους. Και αυτό διότι οι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να τα βλάψουν σε καθημερινό επίπεδο είναι πολλοί: Από την ατμοσφαιρική ρύπανση μέχρι το styling και από το καθημερινό λούσιμο και την κακή διατροφή έως την έντονη γυμναστική και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Οι επιπτώσεις που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να έχει στην κόμη μας είναι πολλές και σε πολλές περιπτώσεις, αρνητικές. Αυτό σημαίνει πως τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από ειδική φροντίδα, ότι χρειάζονται πραγματικά το δικό τους superfood προκειμένου να γίνουν -και να παραμείνουν- πλούσια και δυνατά* από τη ρίζα έως τις άκρες.
Ποιο είναι, λοιπόν, το καλύτερο superfood για τα μαλλιά σου και τι αξίζει να κάνεις προκειμένου να γνωρίζεις ότι η τρίχα σου δεν αποδυναμώνεται μέρα με τη μέρα; Αρκεί, άραγε, να εστιάσεις μόνο στο κομμάτι της διατροφής;
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Το κατάλληλο μείγμα θρεπτικών συστατικών
Αν υπάρχει ένα μείγμα ενεργών θρεπτικών συστατικών για τα μαλλιά στο οποίο αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου, τότε πρόκειται για τον συνδυασμό εκείνο που περιλαμβάνει προβιταμίνη Β5, λιπίδια και αντιοξειδωτικά.
Κάθε ένα από τα παραπάνω συστατικά έχει και από μία ξεχωριστή, ευεργετική λειτουργία για τα μαλλιά και τα καλά νέα είναι πως όλα τους περιλαμβάνονται τώρα στα προϊόντα Pantene Hair Superfood! Πρόκειται για μία νέα σειρά του Pantene η οποία δρα σαν πολυβιταμίνη για τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους εντατική περιποίηση και δύναμη*.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η προβιταμίνη Β5 μπορεί να ενδυναμώσει* το πιο αδύναμο σημείο της τρίχας -και μάλιστα ακριβώς στο σημείο που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη- καθώς και ότι τα λιπίδια έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τα απαραίτητα έλαια της τρίχας που χάνονται κατά το λούσιμο και το styling, χαρίζοντάς τους δύναμη* και ελαστικότητα. Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις; Πως τα ενεργά αντιοξειδωτικά μειώνουν την ταλαιπωρία που ασκείται στα μαλλιά από τη ρύπανση, το styling και το λούσιμο, προλαμβάνοντας τη φθορά πριν εκδηλωθεί!
Όσον αφορά στο κομμάτι της διατροφής, σίγουρα θα σε βοηθήσει να διατηρείς μαλλιά με  υγιή εμφάνιση.
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Πώς ακριβώς λειτουργούν τα νέα Pantene Hair Superfood
Πώς, λοιπόν, μπορεί η νέα αυτή σειρά να κάνει τη διαφορά στα μαλλιά σου; Κάθε προϊόν έχει σίγουρα το δικό του ρόλο και καλό είναι να το γνωρίζεις. Για παράδειγμα, το νέο σαμπουάν Pantene Hair Superfood τα εμπλουτίζει και τα κάνει 100% πιο δυνατά* από τη ρίζα τους.
Την ίδια ώρα, το Conditioner Pantene Hair Superfood ενδυναμώνει τις τρίχες σε βάθος, ενώ το Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών της σειράς, προσφέρει όλη τη δύναμη* της εντατικής περιποίησης σε μορφή καθημερινού conditioner. Για εσένα που έχεις ανάγκη από επιπλέον περιποίηση, η μάσκα Pantene Hair Superfood είναι ό,τι χρειάζεσαι διότι χάρη στα συστατικά, τα λιπίδια και τα ενεργά αντιοξειδωτικά που περιέχει τα μαλλιά σου θα είναι πιο όμορφα με υγιή εμφάνιση.
 Το νέο superfood που θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και δυνατά
Ό,τι τύπο μαλλιών κι αν έχεις, λοιπόν, το σίγουρο είναι πως φέτος αξίζει να προσφέρεις και στα μαλλιά σου το superfood που χρειάζονται και το οποίο μπορεί να τους εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική φροντίδα για να δυναμώσουν και να αποκτήσουν πιο πλούσια όψη, από τη ρίζα. Οι παράγοντες που ταλαιπωρούν -και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν- τα μαλλιά μας είναι πολλοί. Με τη σωστή κατάλληλη περιποίηση και την κατάλληλη υπερτροφή, μπορούμε να κρατήσουμε μακριά τις αρνητικές τους συνέπειες.

*δύναμη ενάντια στη φθορά από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.