Το ανάλαφρο conditioner μπαίνει στη ζωή των μαλλιών σου!


Ομορφιά
23/02/2023
Η επαναστατική σύνθεση του Ανάλαφρου Conditioner σε μορφή αφρού του Pantene, μεταμορφώνει τα μαλλιά σου χαρίζοντας περιποίηση, αλλά όχι βάρος!  

Η καινοτομία βρίσκεται στον συνδυασμό!

Η βαθιά ενυδάτωση είναι τώρα… ανάλαφρη και το conditioner είναι τώρα… αφρός! Το Ανάλαφρο Conditioner σε μορφή αφρού του Pantene Pro-V προσφέρει στα μαλλιά σου αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη! Μία ξεχωριστή εμπειρία χάρη στην αφρώδη υφή που απορροφάται βαθιά από την τρίχα, μία «έξυπνη» συσκευασία, θεαματικά αποτελέσματα χωρίς κατάλοιπα και ένα οριστικό «αντίο» στο βάρος! Σκοπός είναι να σκεφτείς και να δράσεις διαφορετικά! Να ανακαλύψεις πόσα είναι τα οφέλη ενός conditioner στην φροντίδα των μαλλιών σου, να το εντάξεις στην ρουτίνα περιποίησής σου και να απολαύσεις 100% ενυδατωμένα μαλλιά με 0% βάρος, κάθε μέρα και κάθε στιγμή!

Η ανάγκη που έγινε πρόκληση!

Περίπου τα 2/3 των γυναικών δεν χρησιμοποιούν συχνά conditioner από φόβο μήπως αυτό «βαρύνει» τα μαλλιά τους. Το αποτέλεσμα; Η έλλειψη σωστής περιποίησης οδηγεί σε θαμπάδα, σπάσιμο της τρίχας και φθορά. Ειδικά όμως για τα λεπτά ή με τάση λιπαρότητας μαλλιά, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη, καθώς φθείρονται πιο εύκολα και χρειάζονται έξτρα προστασία από την καθημερινή ταλαιπωρία. Η λεπτή τρίχα σε αντίθεση με την πιο χοντρή, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάθε ίνα της μπορεί να έχει 50% λιγότερο κερατίνη - την πρωτεΐνη που προσφέρει αντοχή στο βάθος της. Το Pantene, με πάνω από 70 χρόνια παράδοση στην επιστήμη της υγείας των μαλλιών, αναγνώρισε αυτή την ανάγκη για ουσιαστική ενυδάτωση στα λεπτά ή λιπαρά μαλλιά, και έθεσε ως στόχο να αναπτύξει μια επαναστατική σύνθεση για φροντίδα, λάμψη και περιποίηση που δεν… βαραίνει!