Η Δύναμη στα Μαλλιά σου

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
NEO
PANTENE MIRACLES
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Η ΑΝΑΓΚΗ

Πόσες γυναίκες έχουν μακριά μαλλιά ή τα μακραίνουν; Πολλές! Και πόσες τα «ταλαιπωρούν» συχνά με styling, έντονο βούρτσισμα ή βαφές; Ακόμα περισσότερες! Σκέψου τώρα πόσο συχνά τα μαλλιά «σπάνε» και χάνουν την πυκνότητά τους, λόγω όλων αυτών.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ PANTENE

Το Pantene αναγνώρισε ΚΑΙ αυτή την ανάγκη, γι’ αυτό σου παρουσιάζει τη νέα σειρά Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά, για μαλλιά πιο μακριά και 100% πιο δυνατά*!
Δυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα, την προστατεύει και προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα μαλλιά να μακραίνουν, να έχουν υγιή εμφάνιση και με έως 96% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας (σε συνδυασμό με τη νέα μάσκα με μπαμπού).
Για… περισσότερες

GREAT HAIR DAYS
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά Σαμπουάν 300ml
ΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑΣΑΜΠΟΥΑΝ PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ

Είναι το προϊόν της σειράς με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά περιποίησης. Συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη και μπαμπού και συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας. Με 0% μεταλλικά έλαια και 0% χρωστικές, χαρίζει ενυδάτωση και ανθεκτικότητα στα ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Αξίζει να γνωρίζεις: η φιάλη είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατασκευασμένη με 25% ανακυκλωμένο πλαστικό (εκτός από το καπάκι).

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά Conditioner 200ml
CONDITIONER (ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ) PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑCONDITIONER (ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ) PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ

To Conditioner με 0% μεταλλικά έλαια και 0% χρωστικές, συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη και μπαμπού, στοχεύει στις πιο αδύναμες περιοχές της τρίχας και βοηθά να αναπτύξεις μακριά μαλλιά.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
Pantene Pro-V Miracles Go Longer Conditioner Leave-in 270ml
CONDITIONER (ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ) ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ PANTENE PRO-V MIRACLES GO LONGERCONDITIONER (ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ) ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ PANTENE PRO-V MIRACLES GO LONGER

Το Conditioner Προστασίας Πρωτεΐνης Χωρίς Ξέβγαλμα, με μπαμπού και αντιοξειδωτικά, συμβάλλει στη βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας ενάντια στη φθορά του styling (σε σύγκριση με τα σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες) και στη μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.
Χρήση:
Εφαρμόζεις σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Δεν ξεβγάζεις, απλά συνεχίζεις με το καθημερινό σου χτένισμα.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
 Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά Μάσκα 160ml
ΜΑΣΚΑ PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑΜΑΣΚΑ PANTENE PRO-V MIRACLES ΔΥΝΑΤΑ & ΜΑΚΡΙΑ

Η μάσκα προστασίας κερατίνης περιέχει επίσης τον δυναμικό συνδυασμό Pro-V με βιοτίνη και μπαμπού, για πιο μακριά και 100% πιο δυνατά μαλλιά*. Δυναμώνει βαθιά την τρίχα ενάντια στη φθορά του styling (σε σύγκριση με τα σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες) και συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ
Pantene Pro-V Miracles Roots Awakener Με Καφεΐνη 100ml
ROOTS AWAKENER ΜΕ ΚΑΦΕIΝΗ PANTENE PRO-V MIRACLESROOTS AWAKENER ΜΕ ΚΑΦΕIΝΗ PANTENE PRO-V MIRACLES

Αυτό το καινοτόμο προϊόν ενδυνάμωσης με καφεΐνη, ενισχύει την αντοχή και την πυκνότητα των μαλλιών. Περιέχει ένα μοναδικό ισχυρό μείγμα που συνδυάζει τη δύναμη Pro-V με βιοτίνη, μπαμπού, καφεΐνη, βιταμίνη Β3 και πανθενόλη και εισχωρεί βαθιά μέσα στα μαλλιά. Έτσι, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των τριχών της κεφαλής, ώστε να αρχίσεις να έχεις ορατά αποτελέσματα από την 1η κιόλας χρήση!
Χρήση:
Εφαρμόζεις σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Ψεκάζεις 15 φορές στις ρίζες, για να καλύψεις το τριχωτό της κεφαλής πάνω από τη γραμμή των αφτιών. Κάνεις απαλό μασάζ με τα δάχτυλα και δεν το ξεβγάζεις.


*δύναμη ενάντια στη φθορά του styling, σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες