Γνώρισε το θαύμα του Pantene Pro-V


Ομορφιά
23/02/2023
Θέλεις να μάθεις τι κρύβεται πίσω από το Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών του Pantene Pro-V;

Η τεχνολογία του

Το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών σχεδιάστηκε με τις τελευταίες καινοτομίες και αναβαθμίσεις για να προσφέρει την εντατική αναδόμηση μιας μάσκας στη μορφή ενός conditioner, μετά από κάθε λούσιμο, ακόμα και για καθημερινή χρήση! Εμπλουτισμένο με τη δύναμη της σύνθεσης Pro-V και έχοντας υποβληθεί σε διεξοδικούς επιστημονικούς ελέγχους, περιέχει 2x περισσότερα συστατικά από ένα απλό conditioner και έχει τη δύναμη να βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς* που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου, έως και 3 μήνες πριν, μέσα σε 3 μόλις λεπτά!

Τα συστατικά του

Διαθέτει δύο ενεργά συστατικά περιποίησης:

1. Αντιοξειδωτική ιστιδίνη – ένα από τα αμινοξέα που είναι σημαντικά για τη σύνθεση των πρωτεϊνών – η οποία δυναμώνει τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από το οξειδωτικό στρες.

2. Θρεπτικά λιπίδια που διεισδύουν στην τρίχα για να της χαρίσουν δύναμη από μέσα και να «σφραγίσουν» την έξτρα προστασία.

Η ανάλαφρη σύνθεσή του διεισδύει ομοιόμορφα κατά μήκος της τρίχας, στοχεύει τα φθαρμένα σημεία και απελευθερώνει άμεσα τα ενεργά συστατικά στα σημεία που χρειάζονται περισσότερο την αναδόμηση, από τη ρίζα ως τις άκρες. Δεν βαραίνει την τρίχα, δεν αφήνει κατάλοιπα και χαρίζει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά!

*Φθορά στην επιφάνεια της τρίχας