Νέα τηλεοπτική διαφήμιση με Χαρτ, Κασίγιας και Νόιερ ενόψει του Euro 2016


Ομορφιά
23/02/2023
Η Head & Shoulders συνεργάζεται με τρεις από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ενόψει του Euro 2016

Ο Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι και εθνική Αγγλίας), ο Ίκερ Κασίγιας (Πόρτο και εθνική Ισπανίας) και ο Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου και εθνική Γερμανίας) πρωταγωνιστούν στην τελευταία τηλεοπτική, έντυπη και ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια του Νο1 σαμπουάν στον κόσμο1.

Η τηλεοπτική διαφήμιση γυρίστηκε στην Αλιάντς Αρίνα στο Μόναχο, έδρα της ομάδας του Μάνουελ Νόιερ, Μπάγερν, και παρουσιάζει τους τρεις τερματοφύλακες να επισημαίνουν την πίεση που δέχονται σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Όταν όμως αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 Ιουνίου, ενώ θα πρέπει να διαχειριστούν την πίεση που θα δεχτούν από οπαδούς και ΜΜΕ, υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν θα χρειαστεί να ανησυχούν κι αυτό είναι, φυσικά, η πιτυρίδα.

Οι τρεις τερματοφύλακες θα συνεργαστούν με τη Head & Shoulders και την επόμενη χρονιά και θα εμφανίζονται σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο.

«Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ»

Η νέα καμπάνια, που γίνεται σε συνεργασία με παγκοσμίως καταξιωμένο αθλητικό ψυχολόγο, ερευνά πώς οι κορυφαίοι αθλητές σηκώνουν το βάρος της πίεσης στους ώμους τους και, βέβαια, πώς προστατεύουν τους ίδιους αυτούς ώμους από την πιτυρίδα.

«Η πίεση είναι κομμάτι της ζωής μου. Συνήθως βρίσκομαι σε ένταση και είμαι αρκετά ανυπόμονος πριν από το παιχνίδι, προσπαθώ όμως να παίζω όσο καλύτερα μπορώ κάθε φορά», λέει ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Αγγλίας, Τζο Χαρτ.

Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ

Δεν είναι μόνο οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου που δέχονται πίεση - στην πραγματικότητα, έρευνες δείχνουν ότι όλοι υποφέρουμε από στρες και αυτό μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα της πιτυρίδας σε πολλούς από μας.

«Το στρες και η υγεία του τριχωτού της κεφαλής είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και σχηματίζουν έναν φαύλο κύκλο, από την εμφάνιση πιτυρίδας στο τριχωτό έως το στρες που εκδηλώνεται ως συναισθηματική αντίδραση στο πρόβλημα της πιτυρίδας». Ευτυχώς, υπάρχει λύση.

«Ο κύκλος μπορεί να σπάσει με τακτική χρήση ενός σαμπουάν με ενισχυμένη πυριθειόνη ψευδαργύρου, όπως είναι το Head & Shoulders, το οποίο μπορεί να μειώσει το οξειδωτικό στρες στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα να απομακρύνει την πιτυρίδα και τα συμπτώματά της. Αυτό με τη σειρά του εξαλείφει το συναισθηματικό και ψυχολογικό στρες που σχετίζεται με την πιτυρίδα», δηλώνει η Δρ. Ρολάντα Γουίλκερσον, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της Head & Shoulders.

Η πιτυρίδα λοιπόν είναι ένα πρόβλημα που σίγουρα δεν θα απασχολήσει τους Χαρτ, Κασίγιας και Νόιερ στο φετινό πρωτάθλημα - χάρη στο Head & Shoulders.

Διαβάστε περισσότερα:

1. Εκτιμήσεις της P&G με βάση τις πληροφορίες της Nielsen σχετικά με τις πωλήσεις για την περίοδο Ιούλιος 2014 - Ιούνιος 2015