Μυστικά για υπέροχο όγκο στα μαλλιά κάθε μήκους


Ομορφιά
23/02/2023
Είτε είναι ίσια είτε με μπούκλες, τα μαλλιά μας χρειάζονται πολλές φορές μία μικρή βοήθεια για να ξαναβρούν τον όγκο τους.

Μερικές φορές όμως, στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε τον απόλυτο όγκο τα ισιώνουμε, τα σγουραίνουμε και  τα  ταλαιπωρούμε μέχρι τελικής πτώσης.

Για να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά σας παρέχοντας τους την απαραίτητη προστασία δείτε παρακάτω μικρά μυστικά:

  • Τα βαμμένα μαλλιά έχουν περισσότερο όγκο. Για μη βαμμένα μαλλιά οι ανοιχτόχρωμες ανταύγειες δίνουν περισσότερο όγκο.
  • Μια ακόμα λύση είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα σε μορφή gel, μους και σπρέι, που θα τα απλώνετε απευθείας στις ρίζες των μαλλιών.
  • Σκουπίστε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο χωρίς να τα τρίψετε και στεγνώστε τα. Προσοχή: Κατά τη διάρκεια της ημέρας αποφύγετε να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας. Απλά χρησιμοποιήστε μία «πιρούνα» για να τους δώσετε στιλ.
  • Σημαντικό είναι να φροντίζετε συχνά να κόβετε λίγο τα μαλλιά σας για να τα διατηρείτε σε φόρμα και υγιή. Για περισσότερο όγκο προτιμήστε ένα φιλαριστό κούρεμα, όπου τα μαλλιά έχουν ασύμμετρο μήκος, ασχέτως εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια ή φριζαριστά, κοντά ή μακριά.
  • Τέλος, σημαντικό ρόλο έχει η φροντίδα των μαλλιών σας, για' αυτό φροντίστε τα!

Το άλφα και το ωμέγα της περιποίησης είναι η σωστή επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, Pantene Pro-V για Πλούσιο Όγκο σαμπουάν και conditioner, που δεν βαραίνουν την τρίχα. Εδώ έρχεται να σας δώσει τη λύση το Pantene. Η επιστήμη μας αποκαλύπτεται μέσα από την σειρά Pantene Pro-V για Πλούσιο Όγκο, που υπόσχεται μαλλιά γεμάτα ζωή και πλούσιο όγκο που αγκαλιάζουν την τρίχα και στη συνέχει την ανασηκώνουν, και σας δίνει 60% περισσότερο όγκο* με έως και 60% λιγότερη φθορά**, πριν ακόμα αρχίσετε το styling.

Απολαύστε και εσείς μαλλιά με όγκο χωρίς συμβιβασμούς!

* πριν/μετά την χρήση του σαμπουάν για Πλούσιο Όγκο.
** από το χτένισμα ή το styling, σαμπουάν και conditioner σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες.