Μαλλιά SOS: Συχνές Ερωτήσεις


Ομορφιά
23/02/2023
Μήπως τα μαλλιά σας υποφέρουν το χειμώνα; Μην ανησυχείτε. Έχουμε δώσει όλες τις SOS ερωτήσεις σας στον ειδικό Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη!

Ε: Τα μαλλιά μου είναι λεπτά και προσπαθώ να τα μακρύνω. Πώς μπορώ να διατηρήσω τις άκρες σε καλή κατάσταση;

Α: Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται επίσης φροντίδα, γι' αυτό μην παραλείπετε την κρέμα μαλλιών και την ανάλογη θεραπεία, επειδή φοβάστε μη χάσουν τον όγκο τους, καθώς αυτό θα αποβεί εις βάρος της ποιότητας των μαλλιών σας. Λατρεύω τις νέες θεραπείες του Pantene για λεπτά μαλλιά, ειδικά  την ελαφριά μάσκα εντατικής περιποίησης 2 λεπτών που αφήνει τα μαλλιά σχεδόν χωρίς βάρος.

Ε: Έχω κυματιστά μαλλιά με χοντρή τρίχα και τάση για φριζάρισμα. Πώς μπορώ να προλάβω τη φθορά τους από την καθημερινή θερμότητα και το στιλιζάρισμα;

Α: Η μάχη ενάντια στο φριζάρισμα για τα μαλλιά με κανονική και χοντρή τρίχα ξεκινά, όταν αυτά είναι ακόμη νωπά. Χρειάζεστε σαμπουάν και κρέμα μαλλιών που θα εξισορροπήσουν τα επίπεδα υγρασίας, γι' αυτό αναζητήστε προϊόντα με ειδική σύνθεση για κανονική και χοντρή τρίχα. Εάν χρησιμοποιείτε πρέσα ισιώματος, για να τιθασεύσετε το φριζάρισμα, βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τα μαλλιά σας με ειδικά προϊόντα προστασίας από την θερμότητα, όπως το Pantene Pro-V Spray Θερμοπροστασίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον δικό σας τύπο μαλλιών. Το προϊόν αυτό είναι απαραίτητο, καθώς βοηθά στην προετοιμασία και προστασία των μαλλιών από τη φθορά που προκαλείται από την πρέσα ισιώματος, το πιστολάκι ή τα θερμαινόμενα ρόλεϊ για μπούκλες.

Ε: Έχω λεπτά μαλλιά τα οποία βάφω τακτικά και επειδή χρησιμοποιώ προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, τα μαλλιά μου γίνονται λιπαρά. Τι μπορώ να κάνω για να το αποφύγω;

Α: Χρησιμοποιήστε το Pantene Προστασία και Απαλότητα - μία σειρά για προστασία χρώματος που "δουλεύει" με τη δομή της τρίχας των βαμμένων μαλλιών. Το Σύμπλεγμα Διπλής Δράσης βοηθά στην προστασία των βαμμένων μαλλιών ενάντια από τη φθορά στο styling και παράλληλα τα αφήνει με πλούσιο όγκο.

Ε: Τα μαλλιά μου είναι ένας συνδυασμός λεπτών, ξηρών και βαμμένων μαλλιών, το οποίο μου δημιουργεί σύγχυση ως προς τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά που μου προτείνετε να χρησιμοποιώ γι' αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό;

Α: Το Pantene Pro-V Δύναμη και Λάμψη είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε υγιή μαλλιά με όγκο. Το σαμπουάν για όγκο και οι κρέμες μαλλιών περιέχουν ελαφριά καθαριστικά συστατικά που βοηθούν τα μαλλιά σας να δείχνουν υγιή, αλλά όχι βαριά και χωρίς όγκο. Εάν νιώθετε τα μαλλιά σας λιπαρά, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν για γρήγορη επιδιόρθωση του προβλήματος!