Μαλλιά με όγκο και ελαστικότητα


Ομορφιά
23/02/2023
Τα λεπτά μαλλιά έχουν την τάση να δείχνουν επίπεδα και άτονα; Μην ανησυχείτε! Έχουμε τη λύση.

Το θερμό και υγρό κλίμα του Καλοκαιριού αποτελεί πρόσθετο επιβαρυντικό παράγοντα, καθώς το χτένισμά σας, όσο προσεκτικό κι αν είναι, μπορεί να πέσει λόγω της υγρασίας αμέσως μόλις βγείτε από το σπίτι. Υπάρχουν όμως τρόποι για να δώσετε στις ρίζες σας λίγο όγκο, ακόμη κι όταν το σύμπαν μοιάζει να συνωμοτεί εναντίον σας. Πρόκειται για μερικές έξυπνες τεχνικές και τρικ που θα χαρίζουν στα μαλλιά σας τέτοια ελαστικότητα κάθε μέρα, που θα θυμίζουν διαφήμιση!

Χρησιμοποιήστε σαμπουάν Pantene για όγκο

Αν θέλετε να δώσετε περισσότερο αέρα στις μπούκλες σας, πλένετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν Pantene της σειράς Πλούσιος Όγκος. Στη φάση του conditioning, απλώνετε το conditioner της σειράς Πλούσιος Όγκος Pantene μόνο στις άκρες των μαλλιών για να μην κολλάνε τα μαλλιά στο στεφάνι του κεφαλιού λόγω των ενυδατικών συστατικών που περιέχει το σαμπουάν.

Κάντε χρήση των σωστών προϊόντων styling

Αποφεύγετε τη χρήση λιπαρών προϊόντων styling, γιατί κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν ακόμη πιο άνευρα. Εάν είναι αναγκαίο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελαφρύ ορό μόνο στα τμήματα των μαλλιών σας που είναι ξηρά ή φριζαρισμένα.
Αφού λούσετε τα μαλλιά σας και τα αφήσετε να στεγνώσουν λίγο, ψεκάστε με Ξηρό Λάδι της σειράς Pantene Αναδόμηση και Προστασία και δώστε στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που επιθυμούν χωρίς λιπαρότητα. Ταυτόχρονα, θα μείνουν με έως και 10 φορές περισσότερη προστασία από τη φθορά. Εάν θέλετε, μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά, το στέγνωμα όμως με πιστολάκι θα σας εξασφαλίσει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Στεγνώνετε τα μαλλιά σας ανάποδα

Ενώ κάνετε πιστολάκι, σκύψτε μπροστά με το κεφάλι προς τα κάτω. Κατευθύνετε το πιστολάκι από τον αυχένα προς το στεφάνι. Εστιάστε τη ροή του αέρα στις ρίζες για να τους δώσετε περισσότερο όγκο.

Μια άλλη τεχνική που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να στεγνώσετε τα μαλλιά κόντρα στη φυσική χωρίστρα. Όταν τελειώσετε το στέγνωμα, επαναφέροντας τα μαλλιά σας στο αρχικό χώρισμα θα τους δώσετε εξαιρετικό όγκο στη στιγμή.