Το Pantene λανσάρει την καμπάνια «Lengths of Strength»
Γιορτάζοντας τη Δύναμη των Μαλλιών. Μία καμπάνια που μιλά για τη ζωή μετά το Coming Out για τη ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητα και τη σημασία του να μπορεί κάθε άτομο να εκφράζει τον εαυτό του.
Η αφορμή για το λανσάρισμα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Coming Out, στις 11 Οκτωβρίου.
Ήξερες ότι τα μαλλιά είναι ο Νο1 τρόπος να εκφράζουμε τον εαυτό μας;
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποίησε το Pantene μαζί με την Dr. Marianne LaFrance, Ph.D., Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Yale και τον κοινωνικό ψυχολόγο Dr. Adam Galinsky, Ph.
Ναι, τα μαλλιά μάς δίνουν τη δύναμη, το θάρρος και την αποφασιστικότητα που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε όπως πραγματικά θέλουμε! Το γεγονός αυτό ήταν το έναυσμα και η έμπνευση για τη δημιουργία της νέας καμπάνιας του Pantene, που είναι στον αέρα από τις 11 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Coming Out και που εστιάζει στη δύναμη των μαλλιών και στην αυτο-έκφραση.
«Στο Pantene, υποστηρίζουμε τα ταξίδια των μαλλιών όλων των ανθρώπων – ανεξάρτητα από το στυλ ή το μήκος», δηλώνει η Helene Graffner, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Pantene. «Γνωρίζουμε ότι αυτό χρειάζεται δύναμη καθώς τα άτομα της LGBTQ+ κοινότητας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις όταν θέλουν να εκφραστούν πραγματικά. Είμαστε περήφανοι που ξεκινάμε αυτήν την ταινία και μοιραζόμαστε αυτές τις ιστορίες δύναμης που γιορτάζουν τη δύναμη των μαλλιών να εκφράζουν τον πραγματικό εαυτό του κάθε ατόμου».
 Στην καμπάνια Lengths of Strength παρουσιάζονται μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική με γνωστά προφίλ, όπως οι Phenix, Andreas “Strify” Hudec, Katy Gramma, Nora Monsecour, Luis Miguel De Magalhães Oliveira, Guglielmo Scilla, Vivek Shraya και Daniela Santiago. Τα μέλη αφηγούνται ιστορίες της ζωής μετά το coming out, με επίκεντρο τα μαλλιά και ακόμα περισσότερο τη μεταμόρφωση.
«Tα μαλλιά μου με γεμίζουν αυτοπεποίθηση, με προσδιορίζουν.»
Katy Gramma
«Τα μαλλιά μου παίζουν τεράστιο ρόλο στο να διηγούμαι μία συνεχώς εξελισσόμενη ιστορία για το ποια είμαι και ποια θέλω να είμαι.»
Vivek Shraya
«Τα μαλλιά μου ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μου και εκφράζουν την εσωτερική δύναμή μου.  Όσο πιο πολύ μακραίνουν τα μαλλιά μου, τόσο πιο δυνατή αισθάνομαι.»
Nora Monsecour
«Τα μαλλιά μου έχουν μεγάλη δύναμη. Είναι πηγή αυτοπεποίθησης και δύναμης για μένα. Είναι αυτό που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω τον πραγματικό μου εαυτό.»
Luis Oliveira
Η καμπάνια Lengths of Strength στηρίζει τη γραμμή ψυχολογικής στήριξης «11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ», με τη χορηγία του Pantene! Πρόκειται για μια υπηρεσία που έχει σταθεί δίπλα στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών αλλά και των εκπαιδευτικών τους. Διατηρώντας λοιπόν το υψηλό επίπεδο επιστημονικής εγκυρότητας και επαγγελματισμού το «11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» συνεχίζει το έργο του με αμείωτη αφοσίωση και νέο ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 12:00 και έως τις 18:00, παρέχοντας τις ίδιες υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοκοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης και παρέμβασης στην κρίση. Τόσο οι τηλεφωνικές όσο κι οι τηλεματικές κλήσεις τηρούν τις αρχές δεοντολογίας και είναι εμπιστευτικές και ανώνυμες. Η υπηρεσία λειτουργεί με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων που φιλοξενεί τη δομή σε εγκαταστάσεις του. 
Ό,τι μαλλιά κι αν ονειρεύεσαι, είμαστε δίπλα σου.