ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ ΜΕ ΟΓΚΟ


Ομορφιά
23/02/2023
Θέλετε μια εντυπωσιακή αλογοουρά με όγκο που να στέκεται ψηλά; Δοκιμάστε βήμα-βήμα το χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δημιουργήστε το look

 

Βήμα 1:
Μαζέψτε το τμήμα των μαλλιών σας που βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού και στερεώστε τo με ένα τσιμπιδάκι για να μην μπαίνει στη μέση.

Βήμα 2:
Πάρτε τα μαλλιά που περίσσεψαν και κάντε μια χαμηλή αλογοουρά.

Βήμα 3:
Για να δημιουργήσετε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες 2,5 - 4 εκ. Έτσι θα σχηματίσετε μεγάλες μπούκλες. Στερεώστε την κάθε μία με ένα τσιμπιδάκι για να κρατήσει το σχήμα της.

Βήμα 4:
Ενώ αφήνετε τις μπούκλες σας να πάρουν σχήμα, τραβήξτε προς τα πίσω το κάτω τμήμα των μαλλιών σας και κάντε με αυτά μια αλογοουρά μέτριου ύψους.

Βήμα 5:
Ψεκάστε πρώτα τη βούρτσα σας με spray μαλλιών και χρησιμοποιήστε λίγο gel για να ισιώσετε τυχόν τούφες που πετάνε στα πλάγια και κάτω από την αλοογουρά.

Βήμα 6:
Λύστε τις μπούκλες στην κορυφή του κεφαλιού, χαλαρώστε τις με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε τις πίσω, απαλά για να δημιουργήσετε ένα μαξιλαράκι.

Βήμα 7:
Στρίψτε το και στερεώστε το ακριβώς πιο πάνω από την αλογοουρά, σπρώχνοντάς το προς τα εμπρός για ένα πιο έντονο εφέ.

Βήμα 8:
Πάρτε τα μαλλιά που απομένουν στην κορυφή, στρίψτε τα και τυλίξτε τα γύρω από την αλογοουρά. Στερεώστε τα με τσιμπιδάκια.

Βήμα 9:
Δώστε σχήμα στο μαξιλαράκι σας με μια λεπτή χτένα ή με τα δάχτυλά σας.

Βήμα 10:
Για έξτρα ομοιομορφία στην αλογοουρά σας, τελειώστε το χτένισμα με ένα επίπεδο σίδερο και λίγο spray μαλλιών.

Βήμα 11:
Προσθέστε ένα αξεσουάρ για να δώσετε την τελευταία πινελιά.