Ο απλός οδηγός για να φτιάξετε έναν half-up γαλλικό κότσο


Ομορφιά
23/02/2023
Δεν υπάρχει χρόνος για πιστολάκι; Δοκιμάστε τον half-up γαλλικό κότσο, ένα σικ, εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα που δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Βήμα 1 – Η βάση είναι τα καθαρά και υγιή μαλλιά 

Έχετε ένα εκατομμύριο πράγματα που πρέπει να κάνετε, κι ενώ θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν τέλεια, δεν σας περισσεύει και πολύς χρόνος για να ασχοληθείτε. Γι' αυτό, σας προτείνουμε τον half-up γαλλικό κότσο: είναι ένα πολύ γρήγορο, στιλάτο χτένισμα για εντυπωσιακά μαλλιά στη στιγμή και ταιριάζει τόσο σε σγουρά όσο και σε ίσια μαλλιά. Τι πρέπει να κάνετε: Αρχικά, τα μαλλιά σας πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα και στεγνά — το σαμπουάν και conditioner Head & Shoulders Classic Clean 2σε1 περιποιείται και ενυδατώνει τα μαλλιά με ένα μόνο εύκολο βήμα. Έπειτα, για να ξεκινήσετε το χτένισμα, πάρτε λίγα μαλλιά από την κορυφή του κεφαλιού σας και δέστε τα πίσω με ένα λαστιχάκι.

Βήμα 2 – Ξεκινήστε να χωρίζετε τα μαλλιά

Από τη μία πλευρά, πάρτε μερικά μαλλιά από το μπροστινό μέρος και φέρτε τα προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, στερεώνοντάς τα εκεί με όσα τσιμπιδάκια χρειάζεται για να κρατηθούν στη θέση τους. Βεβαιωθείτε ότι το τσιμπιδάκι είναι τοποθετημένο με την επίπεδη πλευρά προς τα έξω και την τραχιά πλευρά του προς το τριχωτό της κεφαλής — αυτό δίνει το καλύτερο δυνατό κράτημα.

Βήμα 3 – Περάστε τα πίσω και στριφογυρίστε τα

Από την άλλη πλευρά, πάρτε τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος και φέρτε τα προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας με γύρισμα, στερεώνοντάς τα με όσα τσιμπιδάκια χρειάζεται για να κρατηθούν στη θέση τους. 

Βήμα 4 – Συνεχίστε με την άλλη πλευρά 

Φέρτε μια τούφα από την άλλη πλευρά προς τα πίσω με γύρισμα. Στο πίσω μέρος, δέστε αυτή την τούφα γύρω από την προηγούμενη τούφα και στερεώστε με τσιμπιδάκια από κάτω, ώστε να παραμείνει στη θέση της. Ολοκληρώστε με λίγη λακ και είστε έτοιμες!