Εξαφανίστε τα «σημάδια» του Καλοκαιριού από τα μαλλιά σας!


Ομορφιά
23/02/2023
Όπως κάθε εποχή, έτσι και το Καλοκαίρι έχει τους δικούς της στρεσογόνους παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της πιτυρίδας στα μαλλιά! Όμως, όπως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, έτσι κι εμείς έχουμε τη δική μας λύση για να «αμυνθούμε» κατά της πιτυρίδας!

Λίγο ο ήλιος, λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα... τα μαλλιά μας «πέρασαν πολλά» το Καλοκαίρι. Η ταλαιπωρία τους δεν κρύβεται! Οι νιφάδες πιτυρίδας κάνουν την εμφάνισή τους πάνω στους ώμους μας και τα μαρτυρούν όλα...

Και επειδή δεν θέλουμε τίποτα να αλλάξει την καλή διάθεση που μας άφησαν οι καλοκαιρινές διακοπές, αντιμετωπίζουμε την πιτυρίδα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Το Head & Shoulders με τη νέα τεχνολογία προστασίας του τριχωτού της κεφαλής προστατεύει συνεχώς τα μαλλιά από την πιτυρίδα αλλά και από τους εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν την έξαρσή της, όπως ο ήλιος και η ζέστη τις καλοκαιρινές ημέρες.  Ενεργεί σε βάθος για μαλλιά έως και 100% χωρίς πιτυρίδα*, μια για πάντα. Βάζει τέλος στις ανεπιθύμητες νιφάδες που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής και χαρίζει πίσω την αυτοπεποίθηση και την υγιή εμφάνιση των μαλλιών μας.

Έτσι, ό,τι κι αν προκαλεί την πιτυρίδα το Καλοκαίρι, (ζέστη, ιδρώτας, άγχος κ.λπ.) το Head & Shoulders είναι ο καλύτερος «σύμμαχος» στην αντιμετώπισή της, έτοιμος να εξαλείψει τα σημάδια της από τους ώμους μας.

Άλλωστε, οι ώμοι του καθένα από εμάς είναι φτιαγμένοι για να «σηκώνουν» πολλά, αλλά η πιτυρίδα δεν είναι πλέον ένα από αυτά! Τα μαλλιά θέλουν υγεία και λάμψη Χειμώνα-Καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε ό,τι καλύτερο τους αξίζει: το Head & Shoulders!

*ορατές νιφάδες, συχνή χρήση.