Δυνατά όμορφα μαλλιά και μετά το Καλοκαίρι


Ομορφιά
23/02/2023
Το καλοκαίρι σάς αποχαιρετά, αλλά άφησε τα μαλλιά σας ταλαιπωρημένα; Έχουμε το «αντίδοτο» που θα επαναφέρει τη λάμψη και την υγιή τους όψη!

Μήπως άρχισε να αλλάζει λιγάκι ο καιρός; Ο ήλιος δεν είναι πια και τόσο καυτός; Είναι και που επιστρέφετε σιγά-σιγά από τις διακοπές σας… Όλα δείχνουν να «φωνάζουν» την αλλαγή της εποχής! Η αλήθεια είναι ότι το τέλος του Καλοκαιριού πλησιάζει, όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε…

Εσείς το ευχαριστηθήκατε το Καλοκαίρι. Όμως τα μαλλιά σας δεν δείχνουν να έχουν την ίδια…άποψη! Λίγο οι βουτιές, λίγο το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας, λίγο ο δυνατός αέρας στα νησιά και η ζέστη του Καλοκαιριού, άφησαν τα μαλλιά σας «ταλαιπωρημένα».

Μην ανησυχείτε! Η ξηρότητα, η ψαλίδα και η φθορά στα μαλλιά μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη περιποίηση.

Βήμα 1ο:

Κλείστε άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο. Επιλέξτε ένα κομμωτήριο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα φροντίσει τα μαλλιά σας όπως τους αξίζουν! Το σωστό κόψιμο της ψαλίδας (χωρίς απαραίτητα να φύγει το μάκρος) θα απαλλάξει τα μαλλιά σας από τις φθαρμένες άκρες.

Βήμα 2ο:

Μετά το κομμωτήριο, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας. Είτε έχετε μαλλιά ίσια ή σγουρά, κοντά ή μακριά, με αφέλειες ή χωρίς, φροντίστε τα καθημερινά με τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία για να τους δώσετε πίσω τη λάμψη και την υγιή τους εμφάνιση.

Ξεκινήστε με το Σαμπουάν της σειράς Αναδόμηση και Προστασία με κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία που καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και επαναφέρει την υγιή εμφάνιση των μαλλιών σας.  

Βήμα 3ο:

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Conditioner της σειράς για να προσφέρετε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους ενυδάτωση και να διατηρήσετε τα επίπεδά της σταθερά. Πώς το καταφέρνει; Χάρη στην προηγμένη σύνθεση Pro-V με σύστημα προστασίας της Κερατίνης. Οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες εισχωρούν στον πυρήνα της τρίχας και αιχμαλωτίζουν τα μεταλλικά στοιχεία του νερού προστατεύοντας τα μαλλιά σας από την αφυδάτωση και τη φθορά.

Βήμα 4ο:

Μετά το λούσιμο και το ξέβγαλμα, απλώστε για 2 λεπτά τη μάσκα εντατικής επανόρθωσης Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία και μετά, ξεβγάλτε. Θα νιώσετε τα μαλλιά σας τόσο απαλά και  λαμπερά, όπως πριν φύγετε για τις διακοπές σας!

Και μια τελευταία συμβουλή: Καθιερώνουμε μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς, βάζοντας στις άκρες των βρεγμένων μας μαλλιών, λίγο από το λάδι Αναδόμηση & Προστασία. Η Βιταμίνη Ε που περιέχει είναι απαραίτητη για να μπορέσουν τα μαλλιά μας να αντισταθούν στη φθορά απ' τον ήλιο και τη θάλασσα και να γίνουν ακόμη πιο δυνατά. Χρησιμοποιήστε το για έξτρα ενυδάτωση και έως και 10 φορές περισσότερη προστασία!

Η σειρά Αναδόμηση και Προστασία του Pantene Pro-V χαρίζει έως και 15 φορές πιο δυνατά μαλλιά!* Έτσι τα μαλλιά σας σύντομα θα ξεχάσουν την καλοκαιρινή «ταλαιπωρία» τους!

*ενάντια στη φθορά που προκαλείται από το styling σε σύγκριση με σαμπουάν με μη μαλακτικούς παράγοντες.