Φρεσκάδα με αντιπιτυριδική δράση και πλούσια περιποίηση των μαλλιών


Ομορφιά
23/02/2023
Το Head & Shoulders καταπολεμά την πιτυρίδα αποτελεσματικά!

Η&S: Το #1 σαμπουάν στον κόσμο γεννιέται στις παραλίες…

1961: Μετά από δέκα χρόνια κλινικών δοκιμών, ο χημικός μηχανικός Dr. Parran που εργαζόταν στην P&G και η επιστημονική του ομάδα, ξεχώρισαν μια ισχυρή σύνθεση που αποδείχθηκε επιτυχής στην εξάλειψη της πιτυρίδας.

Έως το 1975, η ομάδα είχε δημιουργήσει ήδη το Head&Shoulders, ένα σαμπουάν το οποίο καταπολεμά την πιτυρίδα, συνδυάζοντας παράλληλα ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας.

Το 1982, το Head & Shoulders κάνει την «εμφάνισή» του στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο αποτελεσματικό και εύχρηστο, που έγινε σύντομα το νούμερο ένα σαμπουάν στον κόσμο – θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα.

Το 2002, η επιστημονική ομάδα εντόπισε τον μύκητα που προκαλεί την εμφάνιση πιτυρίδας και από τότε το Head & Shoulders καταπολεμά τη βασική αιτία του προβλήματος στην πηγή του.

Έκτοτε, οι στόχοι επεκτάθηκαν. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure του Head & Shoulders Classic καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής και σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί, προσφέροντας έως και 100% μαλλιά χωρίς πιτυρίδα.

2017: Δημιουργείται η πρώτη συσκευασία σαμπουάν, μέρος της οποίας αποτελείται από ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεχθεί από παραλίες! 1.000 εθελοντές, 100 ΜΚΟ και ειδικοί στην ανακύκλωση συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί το H&S Beach Plastic Bottle, μια προσπάθεια που επεκτείνεται πια και σε άλλα brands της P&G.