Herbal Essences pure χωρίς θειικά άλατα

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ!

Hello Aloe!

Με 6 φορές περισσότερη αλόη*, πιστοποιημένη από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW, μια παγκόσμια αρχή για τα φυτά, απόλαυσε την τέλεια αναζωογόνηση των μαλλιών σου με μία…αξέχαστη εμπειρία στο λούσιμο!

Herbal Essences
6Χ Αλόη
93% φυσικής** προέλευσης
ΧΩΡΙΣ θειικά άλατα
ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΕΛΑΙΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Σύνθεση εμπλουτισμένη με Αγνή Αλόη και Έλαιο Αβοκάντο για αίσθηση «ανακούφισης» στο τριχωτό της κεφαλής και πλούσια περιποίηση, από τη ρίζα έως τις άκρες. Χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες και χρωστικές και με ισορροπημένο pH, για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά.

ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΜΑΝΓΚΟ

ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΜΑΝΓΚΟ

Με την Αγνή Αλόη να πρωταγωνιστεί και με σύμμαχο το Μάνγκο, ανακάλυψε τον συνδυασμό της τέλειας ενυδάτωσης με την προστασία του χρώματος και τη βελτιωμένη λάμψη των μαλλιών! Όλα αυτά σε μια απολαυστική σύνθεση, χωρίς θειικά άλατα, με ισορροπημένο pH και με 93% συστατικά φυσικής** προέλευσης στο σαμπουάν και 96% στο conditioner!

ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΜΠΑΜΠΟΥ

ΜΕ ΑΓΝΗ ΑΛΟΗ + ΜΠΑΜΠΟΥ

Η Αγνή Αλόη «συνεργάζεται» με το ευεργετικό Μπαμπού για εξαιρετικά ενυδατωμένα και δυνατά μαλλιά, όπως προορίζονται από τη φύση! Φυσικά, χωρίς θειικά άλατα, σε μια αναζωογονητική σύνθεση που «ξεδιψά» τα μαλλιά με 93% συστατικά φυσικής** προέλευσης στο σαμπουάν και 94% στο conditioner!

ΕΛΑΙΑ:
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ... ΦΥΣΗΣ!

Αν θέλεις να προσθέσεις στη φροντίδα των μαλλιών και έναν έξτρα σύμμαχο, τα Έλαια Herbal Essences Pure είναι εδώ! Δοκίμασε κι εσύ τα:

ΕΛΑΙΑ

Λάδι Ενυδάτωσης με Έλαιο Αβοκάντο & Αλόη: προσφέρει αίσθηση ανακούφισης και ενυδατώνει τα μαλλιά, καταπολεμώντας ταυτόχρονα το φριζάρισμα!

Λάδι Αναδόμησης με Argan & Αλόη: με διπλή φάση, βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών που έχουν υποστεί φθορά***, χαρίζει απαλότητα και λάμψη ενώ προστατεύει ενάντια στο σπάσιμο!

Λάδι Ενυδάτωσης με Καρύδα & Αλόη: με διπλή φάση, χαρίζει απαλότητα και ενυδάτωση στα ξηρά μαλλιά, κάνοντάς τα ευκολοχτένιστα και λαμπερά!

*Σε σύγκριση με άλλες σειρές Herbal Essences Pure bio:renew

**Καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία

*** Αναδόμηση στην επιφάνεια της τρίχας από τη φθορά του styling