RefillTheGood
RefillTheGood

100% ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ,
60% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ*

RESPONSIBLE BEAUTY

H P&G φέρνει μια νέα εποχή στην περιποίηση μαλλιών με τις συσκευασίες αλουμινίου και το σύστημα αναπλήρωσης! Έτσι έχουμε την ευκαιρία να φροντίζουμε τα μαλλιά μας με τα αγαπημένα Pantene Pro-V, Head & Shoulders και Herbal Essences, μειώνοντας αισθητά τη χρήση πλαστικού καθημερινά!

Products

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
& ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Το Pantene Pro-V, το Head & Shoulders και το Herbal Essences της P&G, μας παρουσιάζουν το βιώσιμο σύστημα αναπλήρωσης που αποτελείται από τα νέα οικολογικά και επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια και τις συσκευασίες αναπλήρωσής τους! Πρόκειται για ανθεκτικά μπουκάλια αλουμινίου που σου δίνουν τη δυνατότητα να τα επαναχρησιμοποιείς, γεμίζοντάς τα με τα ανταλλακτικά τους, που είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Αναρωτιέσαι γιατί οι συσκευασίες αναπλήρωσης είναι ξεχωριστές;

Έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τα πλαστικά απορρίμματα στην καθημερινή μας ρουτίνα κατά 60%*, ενώ όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με το οικολογικό μπουκάλι αλουμινίου, τότε το πλαστικό αποτύπωμα μειώνεται περαιτέρω! Μαζί τους το «ανακύκλωσε**, μείωσε, γέμισε & χρησιμοποίησε ξανά» γίνεται παιχνιδάκι!

RefillTheGood
Pantene

PANTENE PRO-V ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά, που προσφέρει υγιή εμφάνιση λάμψη και απαλότητα

Herbal Essences

HERBAL ESSENCES REPAIR ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Βοηθά στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών (αποκαθιστώντας την επιφανειακή φθορά από το styling) και τα κάνει λαμπερά και απαλά

Head and Shoulders

HEAD & SHOULDERS CLASSIC ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ

Προστασία έως και 72 ωρών από την πιτυρίδα (από τις ορατές νιφάδες με συχνή χρήση), την ξηρότητα και τον κνησμό (λόγω πιτυρίδας)

*ανά ml έναντι του μπουκαλιού Pantene/Head & Shoulders/Herbal Essences. ** Εξαιρείται το καπάκι. Ελέγξτε τις τοπικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.