Τα πόδια σας «πέρασαν πολλά» το Καλοκαίρι;!


Ομορφιά
4/10/2018
Περάσατε υπέροχα στις διακοπές, αλλά η θάλασσα, ο ήλιος, οι βόλτες, οι εξερευνήσεις… μπορεί να άφησαν τα «σημάδια» τους στα πόδια σας. Φροντίστε τα όπως τους αξίζει!

Είναι σίγουρο ότι (και φέτος) κάνατε τα πάντα για να είστε λαμπερές, όμορφες και περιποιημένες κάθε στιγμή των διακοπών σας. Κάποιες φορές όμως, ίσως αφεθήκατε λίγο πιο ελεύθερες. Ίσως «παρασυρθήκατε» και εξερευνήσατε άγνωστες παραλίες, βγάλατε τα παπούτσια σας και περπατήσατε ξυπόλητες σε κάποιο γραφικό σοκάκι στο νησί...

Καλά κάνατε! Δημιουργήσατε τις πιο όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν ζωντανή την υπέροχη αίσθηση του Καλοκαιριού. Τώρα, μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας και να προσφέρετε στα πόδια σας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και φροντίδας!

1. Ποδόλουτρο & Απολέπιση

Βάλτε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Προσθέστε άλατα και/ή μερικές σταγόνες από τα αγαπημένα σας έλαια αρωματοθεραπείας. Χρησιμοποιήστε μία ειδική λίμα αφαίρεσης σκληρού δέρματος (ράσπα) για να τρίψετε τις ξηρές περιοχές του δέρματος από το πέλμα. 

2. Ενυδάτωση

Στεγνώστε καλά τα πόδια σας με μια πετσέτα και απλώστε μια κρέμα ενυδάτωσης ποδιών με ήπιες, μαλακές κινήσεις. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα σώματος της προτίμησής σας, αρκεί να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

3. Άψογο ξύρισμα

Για λεία επιδερμίδα και άψογο ξύρισμα τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα! Απλά, χρησιμοποιήστε τη νέα Venus Swirl. Είναι η μοναδική ξυριστική μηχανή με FlexiBall™ για πολύ-επίπεδη κίνηση γύρω απ' όλα τα δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος, τα οποία ίσως «ξεφεύγουν» από άλλα ξυραφάκια. Η κεφαλή της Venus Swirl έχει το MoistureGlide™ Serum που ενεργοποιείται με το νερό και βοηθάει το ξυραφάκι να γλιστρά απίστευτα εύκολα!

Τα πόδια σας «συνήλθαν»! Τους χαρίσατε τη σωστή φροντίδα και περιποίηση που χρειάζονταν και, τώρα, το μόνο που μένει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είναι οι υπέροχες αναμνήσεις...