Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς θα αποφύγεις τους ερεθισμούς στο ξύρισμα αν έχεις ευαίσθητο δέρμα

Πώς θα αποφύγεις τους ερεθισμούς στο ξύρισμα αν έχεις ευαίσθητο δέρμα

0
Τα tips που θα σου προσφέρουν την τέλεια δόση προστασίας

Έντονη ξηρότητα, δερματικοί ερεθισμοί, κοκκινίλες και αίσθηση καψίματος και «τραβήγματος». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που δηλώνουν ότι παρατηρούν και αισθάνονται εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος ή αμέσως μετά από αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όσο πιο ευαίσθητο είναι το δέρμα τόσο πιο έντονα είναι τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Ωστόσο, η πλειονότητα των γυναικών ισχυρίζεται πως έρχεται συχνά αντιμέτωπη με αυτά κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, ώστε να αποφεύγεις τους ερεθισμούς και να κάνεις στο εξής όσο πιο εύκολη και άνετη γίνεται τη διαδικασία του ξυρίσματος;

Υπάρχουν ορισμένα μέτρα τα οποία αξίζει να λάβεις προκειμένου να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου, ειδικότερα στην περίπτωση που το δέρμα σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Ιδού, λοιπόν, τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις για να έχεις την τέλεια δόση προστασίας που χρειάζεσαι σε κάθε ξύρισμα.

1. Ξεκίνα κάνοντας απολέπιση

Κάνοντας απολέπιση πριν το ξύρισμα, θα μπορέσεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα καθαρίσεις το δέρμα σου και θα χαρίσεις στον εαυτό σου ένα πιο βαθύ ξύρισμα. Φρόντισε απλώς το απολεπιστικό προϊόν που θα αγοράσεις ή θα ετοιμάσεις στο σπίτι να μην περιέχει συστατικά τα οποία ενδέχεται να ερεθίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σου, όπως για παράδειγμα το αλάτι. Για ακόμη πιο καλά αποτελέσματα, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις μια ηλεκτρική βούρτσα προσώπου για να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου.

2. Φρόντισε να ακολουθείς τη φορά της τρίχας

Αν δεν θέλεις να ερεθίσεις την επιδερμίδα σου στο επόμενο ξύρισμα, τότε προσπάθησε να ξυριστείς με τον εξής τρόπο: Άρχισε ξυρίζοντας τα πόδια σου με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω και αφού τελειώσεις, ξεκίνα το ξύρισμα από την ανάποδη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αν ξυρίζεσαι προς τη φορά της τρίχας, θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσεις ερεθισμούς στο δέρμα σου.

3. Προσπάθησε να κρατάς την ξυριστική σου μηχανή καλυμμένη

Μία ακόμη συμβουλή που αξίζει να ακολουθήσεις αν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη ή σε περίπτωση που το δέρμα σου ερεθίζεται εύκολα κατά το ξύρισμα, είναι να φροντίζεις να κρατάς την ξυριστική σου μηχανή καλυμμένη, όταν δεν τη χρησιμοποιείς. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις τα μικρόβια και τη βρομιά μακριά από τις λεπίδες της ξυριστικής μηχανής και θα περιορίσεις τις πιθανότητες να εισχωρήσουν τα μικρόβια στο δέρμα σου κατά το ξύρισμα ή να ερεθιστεί η επιδερμίδα σου.

4. Άρχισε να χρησιμοποιείς τζελ ξυρίσματος

Για να αποφεύγεις τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και τα… κοψίματα, καλό είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς ένα τζελ κάθε φορά που ξυρίζεσαι. Φρόντισε απλώς να επιλέξεις ένα τζελ ξυρίσματος για γυναίκες το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως το Gillette Satin Care Sensitive Skin, το οποίο περιέχει λιπαντικά συστατικά που βοηθούν το ξυραφάκι να γλιστρά απίστευτα εύκολα στο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, μην επιχειρήσεις να δοκιμάσεις το στεγνό ξύρισμα -όσο και να βιάζεσαι να πας στο γραφείο ή το ραντεβού!

5. Προτίμησε ένα ξυραφάκι με τρεις λεπίδες και λιπαντική ταινία

Αν υπάρχει ένα ακόμη βήμα που αξίζει να κάνεις για να περιορίσεις τους ερεθισμούς στην επιδερμίδα σου κατά το ξύρισμα, τότε αυτό είναι το να προμηθευτείς μια γυναικεία ξυριστική μηχανή με τουλάχιστον τρεις λεπίδες καθώς θα σου προσφέρουν αποτελεσματικό ξύρισμα, ακόμη και στα πιο «δύσκολα» σημεία. Εξίσου σημαντικό βήμα για να έχεις το τέλεια απαλό ξύρισμα και την προστασία που χρειάζεσαι είναι το να διασφαλίσεις ότι η ξυριστική σου μηχανή θα είναι ενισχυμένη με μια λιπαντική ταινία, όπως η Venus Smooth Sensitive η οποία διαθέτει την ταινία Lubrastrip SkinElixir αλλά και τρεις λεπίδες που «αγκαλιάζουν» τις καμπύλες.

6. Φρόντισε να έχεις πάντα στο μπάνιο τα κατάλληλα ανταλλακτικά

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που διαθέτουν ευαίσθητη επιδερμίδα ή παρατηρούν πως το δέρμα τους ερεθίζεται εύκολα μετά το ξύρισμα, τότε είναι επίσης σημαντικό να διασφαλίζεις πως θα υπάρχουν πάντα στο μπάνιο του σπιτιού σου τα κατάλληλα ανταλλακτικά για την αγαπημένη σου ξυριστική μηχανή. Αν θέλεις να ακολουθείς σωστά τον βασικό κανόνα του ξυρίσματος, δηλαδή εκείνον που θέλει να μην χρησιμοποιείς το ίδιο ανταλλακτικό πάνω από τρεις φορές, τότε πρέπει να είσαι καλά «εξοπλισμένη».

7. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Φυσικά, είτε ανήκεις στις γυναίκες που έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα είτε όχι, η χρήση μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας σώματος -χωρίς αλκοόλ- έπειτα από κάθε ξύρισμα κρίνεται απαραίτητη διότι, μεταξύ άλλων, το ξύρισμα μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα.

8. Προμηθεύσου με μια ξυριστική μηχανή για γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα

Τέλος, η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις για να προστατεύσεις το δέρμα σου από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος μετά το ξύρισμα, είναι να προσπαθείς να ξυρίζεσαι στο εξής με μια γυναικεία ξυριστική μηχανή η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα, όπως για παράδειγμα η Venus Smooth Sensitive.

Πώς θα αποφύγεις τους ερεθισμούς στο ξύρισμα αν έχεις ευαίσθητο δέρμα

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να ξυριστείς και θα διαπιστώσεις πως το ξύρισμα μπορεί να είναι μια άνετη και ενδεχομένως απολαυστική υπόθεση, ακόμη και για εσένα που διαθέτεις ευαίσθητη επιδερμίδα. Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Για να έχεις το λείο, απαλό και δίχως ερεθισμούς αποτέλεσμα που θέλεις, φρόντισε απλώς να κάνεις επιλογές που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες.

0
77492530-b520-30fa-85c0-bc707954811f2975792708834568102
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 4.00
2 συσκευασίες ανταλλακτικά Gillette

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies