Η Venus Swirl μεταμορφώνει την εμπειρία ξυρίσματος


Ομορφιά
14/03/2019
To ξύρισμα είναι πλεον ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για λεία επιδερμίδα.

Θέλετε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να έχετε συνεχώς απαλή επιδερμίδα; Ίσως μια βολική λύση για άψογο αποτέλεσμα στα πόδια, χωρίς ταλαιπωρία; Το ξύρισμα είναι η λύση που αναζητάτε!

Τώρα, η Venus Swirl, προσαρμόζεται στις καμπύλες για άψογο ξύρισμα. Χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή της σας δίνει τη δυνατότητα να ξυρίζεστε σε πολλαπλές κατευθύνσεις ενώ κόβει σχεδόν κάθε τρίχα, ακόμα και στις δύσκολες περιοχές όπως οι αστράγαλοι και η περιοχή πίσω από το γόνατο. Ουσιαστικά  κινείται όπως καμία άλλη ξυριστική μηχανή!

Χάρη στις πέντε λεπίδες Contour και το ειδικό MoistureGlide serum, η μηχανή γλιστρά απίστευτα εύκολα ενώ ασκείται συνολικά λιγότερη πίεση. Έτσι, μπορείτε να ξυρίζεστε κάθε μέρα, για να έχετε μια όμορφη και λεία επιδερμίδα χωρίς να φοβάστε ότι ίσως κάποιες τρίχες θα ξεφύγουν ή ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι όπως το περιμένετε. Επομένως, η εμπειρία ξυρίσματος γίνεται μοναδική και ευχάριστη, καθώς το ξύρισμα δεν αποτελεί πλέον «ταλαιπωρία».  Η ξυριστική μηχανή Venus Swirl είναι σχεδιασμένη για τις καμπύλες!

TIP

•Συνδυάστε την Venus Swirl με το gel ξυρίσματος Gillette Venus Violet Swirl σε κάθε ξύρισμα, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και προστασία . Το gel είναι ενισχυμένο με συστατικά Olay που βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα.