Η νέα Venus Sensitive με Skin Elixir είναι αυτό που χρειάζεσαι<br />

Η νέα Venus Sensitive με Skin Elixir είναι αυτό που χρειάζεσαι

0
Ναι στο πιο απαλό ξύρισμα, όχι στους ερεθισμούς! Η επαναστατική τεχνολογία Skin Elixir αλλάζει τα δεδομένα, με την τέλεια δόση προστασίας!
Κοκκινίλες, αίσθηση «τραβήγματος» και ερεθισμοί; Αν τα συνδέεις όλα αυτά με το ξύρισμα, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς! Ίσως είναι ένας τρόπος για την ευαίσθητη επιδερμίδα σου να σου πει ότι χρησιμοποιείς το… λάθος ξυραφάκι!
Θέλεις να βρεις την κατάλληλη λύση που εξυπηρετεί τη δική σου επιδερμίδα; Που χαρίζει το αποτέλεσμα που θέλεις, όσο άνετα θέλεις; Η νέα σειρά Venus Smooth Sensitive με τεχνολογία Skin Elixir δημιουργήθηκε για σένα, με μία επαναστατική μέθοδο για την τέλεια δόση προστασίας!
Η επανάσταση της… λιπαντικής ταινίας!


Η νέα σειρά Venus Sensitive απαντά στην ανάγκη των περισσότερων γυναικών για λιγότερους ερεθισμούς στο ξύρισμα! Με την επαναστατική μέθοδο Skin Elixir, οι ξυριστικές μηχανές Venus  Sensitive διαθέτουν πιο ενισχυμένες λιπαντικές ταινίες που «γλιστρούν» για έξτρα άνεση και προστασία!
Το αποτέλεσμα; Έως και 0% ερεθισμοί* και μοναδική αίσθηση 100% απαλής επιδερμίδας!   
3 πλεονεκτήματα με 1 κίνηση!


Για σένα που το ξύρισμα δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και προσωπικής επιλογής για άνεση και προστασία όπως τη θέλεις, η σειρά Venus Sensitive συγκεντρώνει 3 οφέλη σε 1:

•    Αποτελεσματικότητα: επιτρέπει το βαθύ ξύρισμα, χωρίς να «χάνεις» σημεία!
•    Απαλότητα: η επιδερμίδα σου δεν ερεθίζεται, χάρη στη λιπαντική ταινία και την ειδική επίστρωση.
•    Εμπειρία: τόσο στη χρήση όσο και στην ξεχωριστή αίσθηση που αφήνει μετά!
 
Η τεχνολογία Skin Elixir βρίσκεται στην ξυριστική μηχανή Smooth Sensitive και στα ξυραφάκια μίας χρήσης Venus Sensitive και Venus 3 Sensitive.

*έρευνα καταναλωτών, Η.Π.Α., Φεβ. 2018
0
7fae2909-dad0-3aa9-9f84-b7740b4967ac7850710718601328001
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 4.00
2 συσκευασίες ανταλλακτικά Gillette Venus

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies