Όσα θέλεις για σένα!


Ομορφιά
14/03/2019
Είσαι άνθρωπος της τεχνολογίας, έχεις απαιτήσεις και θέλεις το καλύτερο σε απλά βήματα! Η Gillette Fusion ProGlide σχεδιάστηκε για σένα!

Ναι, η καινοτομία σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που προσφέρει η Gillette ProGlide για το τέλειο ξύρισμα που γίνεται εμπειρία! Είναι η τεχνολογία που η Gillette – μετά από εκτενείς έρευνες – ανέπτυξε για να κάνει την καθημερινή σου συνήθεια απόλαυση και οι συνδυασμένες πρωτοποριακές ιδέες που συνδυάστηκαν ιδανικά για τον τέλειο συγχρονισμό!

Η Gillette Fusion ProGlide δεν είναι μόνο πολύτιμος και απαραίτητος σύμμαχος στην περιποίησή σου αλλά και ένα υπέροχο gadget για την καθημερινότητά σου!

Τίποτα δεν είναι σύνθετο για την Gillette Fusion ProGlide, ακόμα κι αν μιλάμε για την προηγμένη ξυριστική μηχανή που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια ώστε να καλύψει τις ανάγκες σου και να προλάβει τις προσδοκίες σου! Κινείται καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χάρη στην τεχνολογία Flexball, προσαρμόζεται τέλεια στις καμπύλες του προσώπου σου και κάνει τις δικές σου κινήσεις ακόμα πιο εύκολες και βολικές. Η τεχνολογία των 5 λεπίδων ανεβάζει τα standards ακόμα πιο ψηλά, προσφέροντας ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα, ενώ η λιπαντική ταινία ακριβώς δίπλα τους βοηθάει στην ομαλή και απαλή επαφή με την επιδερμίδα, ακόμα και σε επαναληπτικές κινήσεις. Ο Σταθεροποιητής λεπίδας είναι το έξτρα στοιχείο που κάνει τη διαφορά καθώς διατηρεί τη σωστή απόσταση ανάμεσα στις λεπίδες ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα στις καμπύλες του προσώπου.

Πόσο πιο «έξυπνη» μπορεί να γίνει μία ξυριστική μηχανή; Με την Gillette Fusion ProGlide, θα το καταλάβεις! Ο καινοτομικός της σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης ένα προστατευτικό πλαίσιο που περιβάλλει τις πλευρές της κεφαλής και απομακρύνει τα υπολείμματα αφρού. Για τις δύσκολες περιοχές, όπως οι φαβορίτες ή το σημείο κάτω από τη μύτη, το Trimmer είναι η βελτιωμένη λεπίδα ακριβείας που εξασφαλίζει ένα ασφαλές ξύρισμα ενώ το χτενάκι Comb Guard «χειρίζεται» τις μακριές τρίχες. Όσο για τη λαβή, είναι εργονομικά σχεδιασμένη για απίστευτο κράτημα και τέλειο έλεγχο!