Φέτος το καλοκαίρι θα έχετε τα πιο λεία και υπέροχα πόδια με Venus


Ομορφιά
5/10/2018
Κάτι αλλάζει στην εμπειρία του ξυρίσματός σας!

Το Καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να «πετάξουμε» τα παντελόνια και τα καλσόν και να αποκαλύψουμε τα υπέροχα πόδια μας! Πόδια λεπτά ή με καμπύλες, καλογυμνασμένα ή όχι και τόσο… Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα πόδια μας, φέτος το Καλοκαίρι, θα είναι υπέροχα και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους! Κι αυτό, χάρη στη ξυριστική μηχανή Venus Swirl που προσφέρει μια νέα εμπειρία στο ξύρισμα.

Γνωρίζουμε ότι εσείς και τα πόδια σας κινείστε όπως καμία άλλη! Έτσι, βρήκαμε την κατάλληλη ξυριστική μηχανή για εσάς που κινείται τόσο πολύ όσο κι εσείς! H Venus Swirl είναι η πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή με FlexiBall™ για πολύ-επίπεδη κίνηση γύρω απ' όλα τα δύσκολα σημεία του γυναικείου σώματος και σχεδιάστηκε από γυναίκες για γυναίκες. Οδηγεί το ξύρισμα σε άλλο επίπεδο, αιχμαλωτίζοντας αυτά που μπορεί να ξεφύγουν σε άλλα ξυραφάκια.

Χάρη στην πολυδιάστατη κίνησή του, προσφέρει το άψογο ξύρισμα που ονειρεύεστε. Σε σύγκριση με άλλες ξυριστικές μηχανές που παρέχουν μόνο δύο κινήσεις κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, η Venus Swirl κινείται παντού και «αιχμαλωτίζει» ακόμα και τις τρίχες στις δύσκολες περιοχές, αγκαλιάζοντας εμφανώς καλύτερα τα σημεία γύρω από τα γόνατα και τους αστραγάλους.

Ταυτόχρονα οι πέντε, ιδιαίτερα προηγμένα σχεδιασμένες λεπίδες της Contour™, προσφέρουν μια ακαταμάχητη εμπειρία ξυρίσματος αφού αυτές καταφέρνουν και προσαρμόζονται στις καμπύλες των ποδιών.

Η κεφαλή Venus Swirl διαθέτει MoistureGlide™ Serum που ενεργοποιείται με το νερό και βοηθάει το ξυραφάκι να γλιστρά απίστευτα εύκολα, για την εμπειρία ξυρίσματός σας ενώ η νέα και όμορφη, σε βιολετί απόχρωση, διάφανη λαβή συνδυάζει έναν ακαταμάχητο σχεδιασμό με μια ενισχυμένη επιφάνεια για κράτημα και ελιγμούς στα δύσκολα σημεία.

Χαρίστε, λοιπόν, στα πόδια σας την απαλότητα που τους αξίζει! Ετοιμαστείτε αυτό το καλοκαίρι να τα αναδείξετε με τα πιο κοντά σας φορέματα και φούστες και να χαρίσετε στον εαυτό σας την απαλότητα που επιθυμείτε!

Γιατί η ομορφιά σας ανήκει και πρέπει να την διεκδικείτε με τη νέα Venus Swirl για τέλεια πόδια!