Εσύ γνωρίζεις τί λείπει από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου; Απόκτησε ένα «τεράστιο» χαμόγελο για περισσότερη εντύπωση!


Ομορφιά
4/10/2018
Γιατί ένα τεράστιο, λαμπερό χαμόγελο σου φτιάχνει τη μέρα!

Εάν είσαι «μανιακή» με την ομορφιά σαν εμάς, θα έχεις παρατηρήσει ότι τελευταία η καθημερινή σου ρουτίνα έχει γίνει όλο και πιο περίπλοκη και εξειδικευμένη. Έχουμε υιοθετήσει μια πληθώρα από καινούρια, ειδικά καθορισμένα βήματα που μας βοηθούν να πετύχουμε την εμφάνιση που επιθυμούμε. Προσθέσαμε ορούς, primers και balms στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας καθώς και μάσκες, λάδια και ενισχυτές λάμψης στην περιποίηση των μαλλιών μας. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε ένα πράγμα που πραγματικά  τραβά την προσοχή, κάτι που ίσως να έχουμε παραμελήσει.

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία στο πρόσωπο κάθε ανθρώπου και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, βάζοντας στην άκρη το δέρμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Μήπως εσύ αναρωτήθηκες πότε ήταν η τελευταία φορά που αναδιοργάνωσες τη ρουτίνα της στοματικής σου φροντίδας; Υπάρχουν δύο προϊόντα της σειράς Oral-B 3D White που θα απογειώσουν το χαμόγελό σου σε άλλο επίπεδο και να είσαι σίγουρη ότι η τελευταία εντύπωση που αφήνεις θα είναι από τις πιο όμορφες.

Η οδοντόκρεμα 3D White Luxe Perfection περιλαμβάνει την πιο προηγμένη λευκαντική σύσταση της Oral-B. Ως αποτέλεσμα, έχεις 3 φορές περισσότερη δύναμη για την καταπολέμηση των λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών από την προηγούμενη οδοντόκρεμα 3D White Luxe. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τους λεκέδες στην επιφάνεια των δοντιών έως και 100% σε μόλις τρεις ημέρες.

Ο επιταχυντής λεύκανσης της Oral-B 3D White Luxe χρησιμοποιείται μετά από το βούρτσισμα με την αγαπημένη σου οδοντόκρεμα και προσφέρει μια εντατική θεραπεία λεύκανσης. Όπως ακριβώς ένας ορός μπορεί να δώσει στην επιδερμίδα σου μια extra φροντίδα, ο επιταχυντής λεύκανσης 3D White Luxe περιέχει τα υψηλότερη επίπεδα της Oral-B σε αποτελεσματικά συστατικά και σε βοηθά να έχεις μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ρουτίνα λεύκανσης των δοντιών σου.

Όταν τα χρησιμοποιείς μαζί, αποκτάς ένα αστραφτερό χαμόγελο γρηγορότερα*, προστασία από τους λεκέδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και το κυριότερο, φροντίζεις το σμάλτο των δοντιών σου.

*μέσω της απομάκρυνσης των επιφανειακών λεκέδων, σε σύγκριση με την αποκλειστική χρήση οδοντόκρεμας.