Εκτυφλωτική λάμψη: η νέα τάση που μας κάνει να νιώθουμε καλά


Ομορφιά
4/10/2018
Επιτέλους! Μια τάση που μας κάνει όλες να χαμογελάμε!

Επί πολλά χρόνια στις πασαρέλες και στα περιοδικά μόδας κυριαρχούσαν ανέκφραστα μοντέλα που εξέφραζαν μια συγκεκριμένη αισθητική και δεν έδειχναν ούτε υγιή ούτε ιδιαίτερα χαρούμενα. Αυτό το είδος ομορφιάς φάνταζε απρόσιτο, ακόμη και για τις γυναίκες που ήθελαν να το μιμηθούν.

Ίσως όμως να έχετε παρατηρήσει ότι κάτι πλέον αρχίζει να αλλάζει, με κύριους εκφραστές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες στα social media - διάσημες και μη - στρέφονται στη νέα τάση «fit-chic». Ποζάρουν με τις φόρμες τους, πανηγυρίζουν μετά από μια καλή προπόνηση, μοιράζονται θετικές δηλώσεις και γενικά λάμπουν.

Ο κόσμος της υψηλής ραπτικής αντέδρασε σε αυτήν τη νέα τάση με γρήγορα αντανακλαστικά δημιουργώντας νέα κομψά ρούχα fitness και χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων. Γυναίκες διαφορετικής προέλευσης με διαφορετική φυσική κατάσταση και διαφορετικό μέγεθος που ακτινοβολούν δύναμη, ευτυχία και λάμψη∙ μια προσιτή αισθητική με την οποία μπορούμε όλες να ταυτιστούμε.

Βασικό στοιχείο αυτού του look είναι η φροντίδα του εαυτού μας από μέσα προς τα έξω: σκοπός μας είναι να βρούμε ευχάριστες και αποτελεσματικές ρουτίνες fitness, να φροντίζουμε το δέρμα μας ώστε να διατηρεί την υγιή του λάμψη και να δείχνουμε στον κόσμο πόσο καλά νιώθουμε με ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο.

Τώρα μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτήν την τάση από την κορυφή ως τα νύχια, χάρη σε δύο προϊόντα της Oral-B 3D White: την οδοντόκρεμα Luxe Perfection και τον επιταχυντή λεύκανσης Luxe Whitening Accelerator. Προσθέστε αυτά τα προϊόντα στην καθημερινή ρουτίνα στοματικής υγιεινής σας για περισσότερη λάμψη: η οδοντόκρεμα Perfection αφαιρεί έως και το 100% των λεκέδων* σε μόλις τρεις ημέρες, ενώ ο επιταχυντής λεύκανσης ενισχύει τα αποτελέσματα της οδοντόκρεμας ακόμη και στα σημεία όπου δεν φτάνει η οδοντόβουρτσα, προστατεύοντας παράλληλα το σμάλτο των δοντιών. Γιατί όταν νιώθουμε τόσο καλά μέσα μας, είναι αδύνατον να συγκρατήσουμε το χαμόγελό μας.

* μέσω της απομάκρυνσης των επιφανειακών λεκέδων, σε σύγκριση με την αποκλειστική χρήση οδοντόκρεμας