Όταν η φύση σού δίνει συστατικά, φτιάξε ένα…

Σε προκαλεί να τη γνωρίσεις κι εσύ, μέγας εξερευνητής, ετοιμάζεσαι να την ανακαλύψεις! Δεν μπορείς να τη «δαμάσεις», μπορείς όμως να τη βάλεις στο… μπουκάλι! Εδώ, στη νέα σειρά Old Spice, εμπνευσμένη από τη φύση για αληθινή φρεσκάδα με αληθινά συστατικά!

Είσαι… βράχος!

Η νέα σειρά Rock τα «σπάει» αλλά σε σένα φέρεται… ευγενικά! Το Αφρόλουτρο-Σαμπουάν 2 σε 1 με Charcoal βοηθάει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας και την αφήνει να «αναπνέει» απαλλαγμένη από τις άσχημες οσμές! Όσο για το Αποσμητικό Στικ με Charcoal και το Αποσμητικό Σπρέι; Είναι φτιαγμένα από αληθινά συστατικά, χαρίζουν φρεσκάδα και προστασία από τον ιδρώτα έως και 48 ώρες και δεν αφήνουν σημάδια στα ρούχα! Μόλις το τελειώσεις και πριν αγοράσεις το επόμενο μπουκάλι, μην ξεχάσεις να το ανακυκλώσεις αφού είναι 100% ανακυκλώσιμο!

Old Spice Rock

Κολυμπάς… στα βαθιά!

Η νέα σειρά Deep Sea φέρνει τον ωκεανό στο μπάνιο σου! Το Αφρόλουτρο με μεταλλικά στοιχεία σε βάζει σε νέες «περιπέτειες» με τέλεια φρεσκάδα αλλά και… οικολογική συνείδηση, χάρη στην 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία! Το Αποσμητικό Στικ και το Αποσμητικό Σπρέι Σώματος με μεταλλικά στοιχεία, είναι η «φυσική» καθημερινή προστασία σου από την κακοσμία. Με 0% αλουμίνιο και εκχύλισμα από έλαιο λεμονιού, θα προσφέρεις επιτέλους στον εαυτό σου το προϊόν που ανυπομονούσε να έχει.

Old Spice Deep Sea