Πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου


Ομορφιά
1/04/2021

Εάν μπορούσες να παρομοιάσεις με κάτι το σώμα σου, τότε πιθανότατα θα ήταν με έναν «ναό»! Το σώμα σου είναι αυτό που «κουβαλά» καθημερινά τον εσωτερικό σου κόσμο, όλα τα πράγματα που είσαι, νιώθεις και επιθυμείς να γίνεις στο μέλλον. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορείς να γίνεις η πιο σκληρή και άδικη κριτής του εαυτού σου, ενώ συχνά η εξωτερική σου εμφάνιση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεσή σου. Όταν συνειδητοποιήσεις όμως, πόσο ανώφελη είναι αυτή η κριτική και «αγκαλιάσεις» όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν μοναδική, όχι μόνο θα νιώθεις πιο όμορφα με εσένα και θα πεις πως επιτέλους «αισθάνομαι καλά», αλλά την ίδια ώρα θα αρχίσεις να «ακτινοβολείς» την ίδια ομορφιά και στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Στην περίπτωση, λοιπόν, που η ερώτηση που σε προβληματίζει είναι «πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου», συνέχισε να διαβάζεις και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς!

Προσφέροντας στο σώμα σου τη φροντίδα που του αξίζει

Ακριβώς επειδή το σώμα σου είναι ο δικός σου «ναός», κανένας δεν είναι καταλληλότερος από εσένα, για να σου δείξει πώς να το φροντίζεις. Αυτό σημαίνει πως είναι σημαντικό να αφιερώνεις καθημερινά στο σώμα σου τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να παραμένει δυνατό, υγιές και σε φόρμα, επενδύοντας λίγες ώρες από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου στη σωματική άσκηση. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα σου, που χρειάζεται ακόμη περισσότερη περιποίηση και προσοχή. Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, «πώς θα αισθάνομαι καλά», να ξέρεις ότι εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου μία «ιεροτελεστία» ομορφιάς με τα κατάλληλα προϊόντα και επενδύοντας στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού και της σωστής διατροφής, αργά ή γρήγορα, η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει τη μεταξένια υφή και τη λαμπερή όψη που ονειρεύεσαι.

Πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου

Εμπλουτίζοντας την περιποίησή σου με τα καλύτερα προϊόντα

Ένα σημείο στο οποίο αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου, είναι εκείνο που σχετίζεται με τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Διότι αν το καλοσκεφτείς, αυτά «κρύβουν» την απάντηση στην ερώτηση «πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου». Από το αφρόλουτρο μέχρι την κρέμα προσώπου και από τα προϊόντα μακιγιάζ, μέχρι τις ξυριστικές μηχανές που χρησιμοποιείς για την περιποίηση του σώματός σου: Όλα συντελούν στο να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό και με το σώμα σου. Συνεπώς, καλό θα ήταν να μην κάνεις εκπτώσεις και συμβιβασμούς στην προσωπική σου φροντίδα, αλλά να επιλέγεις μόνο το καλύτερο για εσένα και το κυριότερο, τις επωνυμίες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Μία από αυτές, βέβαια, είναι και η Venus, η σειρά προϊόντων ξυρίσματος της Gillette που είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσένα, καθώς σου παρέχει μοναδική φροντίδα του δέρματος και απαλότητα, «αγκαλιάζει» τις ιδιαίτερες καμπύλες και την ευαίσθητη επιδερμίδα σου και με αυτόν τον τρόπο, σε βοηθά να είσαι σε θέση να πεις πως «ναι, αισθάνομαι καλά» και να νιώσεις πιο άνετα μέσα στο ίδιο σου το σώμα! Από τα τζελ ξυρίσματος μέχρι τα καινοτόμα ξυραφάκια μίας χρήσης και τις προηγμένες γυναικείες ξυριστικές μηχανές, η Venus διαθέτει ό,τι χρειάζεσαι για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος και περιποίησης που της αξίζει.

Φτιάξε τους δικούς σου άγραφους «κανόνες» ομορφιάς

Ένα ακόμη «μυστικό» που θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις περισσότερο το σώμα σου, είναι το να δημιουργήσεις τους δικούς σου άγραφους «κανόνες» ομορφιάς. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως είσαι όμορφη και ξεχωριστή, ακόμη και αν δεν «ακολουθείς» τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς. Άλλωστε, κάτι που ταιριάζει σε μία γυναίκα, δεν είναι απαραίτητο ότι εκφράζει κάποια άλλη. Συνεπώς, μπορείς να συνεχίσεις να παρακολουθείς τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και να δέχεσαι πρόθυμα τις συμβουλές των φίλων σου σχετικά με την φροντίδα του δέρματος και την περιποίηση του σώματος, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα τις ενστερνιστείς ή θα τις ακολουθήσεις, αν δεν σε καλύπτουν ή δεν σε εκφράζουν απόλυτα. Να θυμάσαι πως εσύ είσαι εκείνη η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ρουτίνα ομορφιάς σου και ο μόνος που μπορεί να επέμβει σε αυτή, είναι κάποιος ειδικός γιατρός, ο οποίος έχει τις κατάλληλες γνώσεις και την πείρα, ώστε να σε κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα!

Πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου

Κλείνοντας, μην ξεχνάς ότι για να απαντήσεις στην ερώτηση «πώς να νιώθω καλά με τον εαυτό μου» και τελικά, να αποκτήσεις μία καλύτερη σχέση με το σώμα σου, χρειάζεται να κάνεις το ίδιο ακριβώς που κάνεις και με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Επενδύοντας χρόνο στην προσωπική σου φροντίδα, γνωρίζοντας καλύτερα τις ανάγκες του σώματός σου, αλλά και των σημείων που θέλεις να βελτιώσεις σε αυτό, σύντομα θα θέλεις να φωνάξεις πως «ναι, αισθάνομαι καλά» και θα νιώθεις πιο όμορφη από ποτέ!