ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑΝ OLD SPICE

Μαν, το τέλειο δώρο είναι εδώ!

Τι κάνει ένα γιορτινό δώρο… μαν-ταστικό; Η σωστή επιλογή που ταιριάζει σε έναν άντρα, τον αναδεικνύει και «μιλάει» στις προτιμήσεις του! Τίποτα λιγότερο λοιπόν από το Old Spice, αφού ο Scenta Claus ανέλαβε να παραδώσει τα πιο εντυπωσιακά σετ, για κάθε τύπο και διάθεση!

Ανακάλυψε τα σετ δώρου:

Βελούδινο Κουτί Φελλού

Βελούδινο Κουτί Φελλού

Yes captain, με… παπιγιόν! Μία «συνεργασία» φρεσκάδας, αρρενωπού αρώματος και έξτρα κομψότητας! Ό,τι πρέπει για έναν gentle-μαν!

Ξύλινο Κουτί

Ξύλινο Κουτί

Η δροσιά της σειράς Whitewater συναντά τις... ξεκαρδιστικές κάλτσες του Old Spice κι ένα πρακτικό κουτί! Για τον άνδρα που κάνει «παιχνίδι» και δεν ακολουθεί τους κανόνες!

Ταξιδιωτικό Τσαντάκι

Ταξιδιωτικό Τσαντάκι

Είναι ταξιδευτής και ο Captain της ζωής του! Τι άλλο θα του ταίριαζε αν όχι αυτό το χρηστικό τσαντάκι με προϊόντα Old Spice Captain; Μαζί του, όπου κι αν βρίσκεται, η περιπέτεια έχει άρωμαν Old Spice!

Μεταλλικό Κουτί

Μεταλλικό Κουτί

Πόσο πιο cool μπορεί να είναι ένα δώρο για τις γιορτές; Είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για τον άνδρα που αντέχει στα δύσκολα κι έχει τη λύση στο χέρι του! Ψύχραιμα-ν!

Κουτί με Σουβέρ

Κουτί με Σουβέρ

Για τον άνδρα-θρύλο που θέλει αναζωογονητικές στιγμές με άρωμα Whitewater! Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, τα σουβέρ με τα σύμβολα του Old Spice έρχονται μαζί, για μια μαν πινελιά και στο τραπέζι του!

snow decor