Ιδέες και συμβουλές για να βρεις εύκολα το τέλειο αντρικό δώρο


Ομορφιά
9/12/2021

O Δεκέμβριος, εκτός από μήνας των Χριστουγέννων, είναι και ο μήνας των δώρων, μιας και όλοι περιμένουν εκείνη την ημέρα του χρόνου, ώστε να καθίσουν γύρω από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ανταλλάξουν δώρα. Δεν υπάρχει, άλλωστε, μεγαλύτερη ευτυχία, από το να λαμβάνεις και να χαρίζεις ένα δώρο, το οποίο βλέπεις ότι κάνει τον παραλήπτη του να χαμογελάει και να συγκινείται, μόνο και μόνο επειδή αποτελεί ένα από τα σημαντικά πρόσωπα, στη «λίστα» των αγαπημένων σου ανθρώπων.

Αναμφισβήτητα, η διαδικασία της επιλογής ενός δώρου, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικότερα όταν αυτό απευθύνεται σε άτομα γένους αρσενικού, όπως μπορεί να είναι ο σύντροφός σου, ο πατέρας σου, ο αδελφός σου ή ένας καλός σου φίλος. Είναι ίσως αυτός ο διαφορετικός τρόπος σκέψης, μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο οποίος συχνά σε κάνει να αισθάνεσαι «έξω από τα νερά σου», στην επιλογή εκείνου του πολυπόθητου δώρου, που θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τον αποδέκτη του. Ωστόσο, όπως καθετί, έτσι και η επιλογή του κατάλληλου αντρικού δώρου, μπορεί να γίνει εύκολη και γρήγορη διαδικασία, αρκεί να ανακαλύψεις το «μυστικό» εκείνο που θα κάνει την αγορά σου επιτυχημένη. Ποιο είναι αυτό; Η πρακτική σκέψη που χρειάζεσαι, έχοντας ως γνώμονα το στυλ και τις ανάγκες εκείνου που θα το λάβει. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις δώρων, κάποια αντρικά gift sets που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη και ειδικότερα εκείνον ο οποίος δεν ξεχνά την προσωπική του περιποίηση.

Χιστουγεννιάτικα δώρα

Για εκείνον που λατρεύει την κομψότητα

Αν η προσωπική του περιποίηση είναι αναπόσπαστο «κομμάτι» της ρουτίνας του, αν επιθυμεί να δείχνει κομψός κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας, αν δεν θέλει οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας να βάζουν σε «δεύτερη μοίρα» τον ελεύθερο χρόνο του και θέλει να αφιερώνει έστω και λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για τον ίδιο, τότε ιδού το δώρο που είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του. Ο λόγος για το Old Spice Σετ Δώρου Βελούδινο Κουτί Φελλού Captain, το οποίο περιλαμβάνει μία τεράστια ποικιλία ακαταμάχητων επιλογών, όπως το Captain αποσμητικό στικ, καθώς και το αποσμητικό σπρέι, το αφρόλουτρο, τη λοσιόν after-shave της σειράς, αλλά και ένα κομψό παπιγιόν… το οποίο θα επισφραγίσει την ταυτότητα ενός gentle-μαν. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σετ δώρου, το οποίο θα σε βγάλει από την αβεβαιότητα, καθώς θα αποτελέσει το τέλειο δώρο για εκείνον.

Γυναίκα δίνει δώρο σε άντρα κλείνοντάς του τα μάτια

Για εκείνον που αγαπά τα «παιχνίδια»

Του αρέσει να τον «πειράζεις» μέσα από ευφάνταστα δώρα; Αν η απάντηση είναι θετική, μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς μόλις βρήκες το σωστό δώρο για εκείνον. Σίγουρα βλέποντάς το θα χαμογελάσει, αφού όσα κρύβει μέσα του θα τον εντυπωσιάσουν, ειδικότερα αν ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανδρών που δεν ακολουθούν τους κανόνες. Ο λόγος, για το Old Spice Σετ Δώρου Ξύλινο Κουτί Whitewater, το οποίο αποτελεί το καταλληλότερο σετ δώρου για τον δικό σου… Scenta Claus. Μεταξύ άλλων, περιέχει Whitewater αποσμητικό στικ, καθώς και αποσμητικό σπρέι, αφρόλουτρο, λοσιόν after-shave και φυσικά ξεκαρδιστικές κάλτσες, οι οποίες είναι «το κερασάκι στην τούρτα» για το συγκεκριμένο σετ.

Άντρας κρατάει δώρο μαζί με παρέα

Για εκείνον που έχει «φτερά» και «ταξιδιάρα» ψυχή

Αν το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται το συγκεκριμένο δώρο, είναι ένας πολυάσχολος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται συχνά από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή αν απλώς αρέσκεται να ανακαλύπτει νέα μέρη και να ζει ανεπανάληπτες εμπειρίες με την πρώτη ευκαιρία, τότε καλό είναι να βρεις ένα δώρο βολικό, το οποίο θα εξυπηρετεί την «ταξιδιάρα» ψυχή του. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα σετ δώρου, κατάλληλο για μικρά και μεγάλα ταξίδια; Φυσικά, αναφερόμαστε στο Old Spice Σετ Δώρου Ταξιδιωτικό Tσαντάκι Captain, το οποίο περιλαμβάνει αποσμητικό στικ, αφρόλουτρο και λοσιόν after-shave. Μέσα σε ένα μικρό τσαντάκι, λοιπόν, ο «δικός» σου Άγιος Βασίλης, θα έχει όλα όσα χρειάζεται για τις νέες του περιπέτειες με άρωμα Old Spice.

Άντρας κρατάει δώρο μπροστά από έλατο

Για εκείνον που είναι πάντα cool και έχει τη λύση στο χέρι του

Υπάρχουν κάποιοι άνδρες που είναι πάντα cool, που ό,τι και αν συμβεί, δεν χάνουν την ψυχραιμία τους, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρνουν να βρίσκουν τη λύση και τη δύναμη να αντιμετωπίζουν κάθε απρόοπτο. Για να συνεχίζουν να παραμένουν ψύχραιμοι όμως, χρειάζεται να έχουν στο πλευρό τους και τους κατάλληλους και πιο ανθεκτικούς «συμμάχους», δηλαδή εκείνους στους οποίους μπορούν να στραφούν, ακόμη και τις στιγμές που βγαίνουν εκτός προγράμματος. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνεις ένα δώρο για εκείνον που είναι -ή τουλάχιστον δείχνει- πάντα cool, ρίξε μία ματιά στο Old Spice Σετ Δώρου Μεταλλικό Κουτί Captain. Αυτό το μεταλλικό κουτί με τους «συμμάχους» περιποίησης, που κάθε άνδρας που αντέχει στα δύσκολα θέλει στην καθημερινότητά του, είναι το πιο cool δώρο για τις γιορτές, αφού όχι μόνο έρχεται σε ένα ανθεκτικό, μεταλλικό πακέτο, αλλά περιέχει και το Captain αποσμητικό στικ, καθώς και αφρόλουτρο και λοσιόν after-shave. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα ακαταμάχητο σετ δώρου, με φανταστικά προϊόντα.

Άντρας μπροστά σε καθρέφτη

Για εκείνον που λατρεύει την περιπέτεια

Για τον περιπετειώδη άνδρα της παρέας, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία για μία φυσιολατρική εξόρμηση ή για να φωνάζει τους αγαπημένους του φίλους στο σπίτι, συζητώντας ατελείωτες ώρες για τις περιπέτειες του, για εκείνον δηλαδή που δεν «χορταίνει» να ζει νέες αναζωογονητικές στιγμές παντός καιρού και έπειτα, να τις μνημονεύει, το Old Spice Σετ Δώρου Αλπινιστής Whitewater είναι το ιδανικό δώρο. Περιλαμβάνει το Whitewater αποσμητικό σπρέι, αποσμητικό στικ και αφρόλουτρο, καθώς και μοναδικά σουβέρ με τα σύμβολα του Old Spice.

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να αποφύγεις τις περιττές σκέψεις και τις ατελείωτες ώρες στα καταστήματα για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποκρυπτογραφήσεις τι κάνει ένα γιορτινό δώρο… μαν-ταστικό, μέσα από τα εντυπωσιακά σετ για κάθε τύπο και διάθεση, που σου παρέχει το Old Spice.