Αντρική περιποίηση σημαίνει αυτοπεποίθηση και γοητεία


Ομορφιά
1/03/2022

Μπορεί η λέξη «περιποίηση» να είναι γένους θηλυκού, ωστόσο, αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα κάθε σύγχρονου άντρα. Τι κι αν πριν από μερικές δεκαετίες η περιποίηση θεωρούνταν ένα προνόμιο, το οποίο μπορούσαν να απολαμβάνουν κατά βάση οι γυναίκες; Πλέον, αυτό το στερεότυπο έχει ανατραπεί, οπότε κάθε άντρας μπορεί και οφείλει να προσφέρει στον εαυτό του λίγη περισσότερη φροντίδα, χωρίς να αισθάνεται ενοχές. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως η αντρική περιποίηση είναι μία έννοια, η οποία συνδέεται άρρηκτα με την αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά και τη γοητεία, δηλαδή με ένα ακαταμάχητο «τρίπτυχο» που κάνει κάθε άντρα να ξεχωρίζει.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσει ένας άντρας, για να χαρίσει στον εαυτό του μία ολοκληρωμένη περιποίηση, η οποία θα αναδείξει την αυτοπεποίθησή του και θα φέρει στην επιφάνεια την πιο… άγρια πλευρά του; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με συμβουλές και προτάσεις αντρικής περιποίησης, οι οποίες υπόσχονται να προσφέρουν σε κάθε άντρα τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, για να απολαμβάνει χωρίς άγχος κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του.

Ένα αναζωογονητικό ντους είναι το «άλφα και το ωμέγα» της αντρικής περιποίησης

Ένα αναζωογονητικό ντους είναι το «άλφα και το ωμέγα» για μία ολοκληρωμένη αντρική περιποίηση. Επειδή η αντρική επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για να παραμείνει καθαρή και μυρωδάτη, είναι σημαντικό κάθε άντρας να επενδύσει σε ένα καλό αφρόλουτρο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για άντρες. Είναι αλήθεια πως αρκετοί πέφτουν στην «παγίδα» να επιλέγουν προϊόντα περιποίησης, τα οποία δεν καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Ωστόσο, αν κάποιος δοκιμάσει το νέο Old Spice Night Panther Αφρόλουτρο Gel & Σαμπουάν, είναι βέβαιο πως θα διαπιστώσει αμέσως τη διαφορά, αφού είναι το προϊόν που θα «ξυπνήσει» το άγριο θηρίο μέσα του! Πώς θα το καταφέρει; Χάρη στον απολαυστικό συνδυασμό από μαύρη σοκολάτα, βανίλια και πικάντικες «νότες» εσπεριδοειδών, ο οποίος χαρίζει ένα αισθαντικό άρωμα φρεσκάδας και ζεστασιάς στο αντρικό σώμα. Μάλιστα, αν συνδυαστεί με το Old Spice Night Panther Αποσμητικό Σπρέι Σώματος ή το Old Spice Night Panther Αποσμητικό Στικ της ίδιας σειράς, τα οποία δεν περιέχουν άλατα αλουμινίου, θα εξασφαλίσει απόλυτη προστασία από τον ιδρώτα, τις δυσάρεστες οσμές και τα σημάδια, οπότε θα αισθάνεται πολύ πιο σίγουρος, κάθε στιγμή της ημέρας.

Άντρας κάνει μπάνιο

Γιατί η καθημερινή και σχολαστική φροντίδα του προσώπου είναι… μισή αρχοντιά

Ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου είναι ένα βασικό βήμα στην «ιεροτελεστία» της αντρικής περιποίησης. Αυτό συμβαίνει διότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα συσσωρεύει μικρόβια, ρύπους και λιπαρότητα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μικροπροβλήματα στην όψη, την υφή και την υγεία της. Καλό θα ήταν, λοιπόν, κάθε άντρας να αφιερώνει τον ελάχιστο χρόνο που απαιτεί η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου του. Ο τακτικός καθαρισμός του προσώπου κάθε πρωί και βράδυ με ένα σαπούνι ειδικά σχεδιασμένο για την αντρική επιδερμίδα, η καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας που προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, καθώς και η συχνή εφαρμογή μίας ενυδατικής κρέμας προσώπου, η οποία «ξεδιψάει» την επιδερμίδα και ρυθμίζει τα επίπεδα της λιπαρότητας στα κατώτερα στρώματα, είναι μερικές πολύτιμες συνήθειες που θα γεμίζουν κάθε άντρα με αυτοπεποίθηση, όταν θα κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Προσφέροντας στο σώμα ένα συναρπαστικό άρωμα που αφυπνίζει τα πιο άγρια ένστικτα

Ας είμαστε ειλικρινείς. Για να αισθάνεται ένας άντρας αυτοπεποίθηση και να μπορεί να την εκφράζει στους γύρω του μέσω της γοητείας του, χρειάζεται να νιώθει σίγουρος για την εμφάνισή του. Πώς θα πετύχει κάτι τέτοιο όμως, όταν τα σημάδια στα ρούχα και η κακοσμία που παράγει ο ιδρώτας, του προκαλούν καθημερινά άγχος και ανασφάλεια; Σε αυτήν την ερώτηση δίνει την καλύτερη απάντηση η νέα σειρά αντρικής περιποίησης Old Spice Tiger Claw, μία σειρά που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες κάθε αντρικής επιδερμίδας, ενώ είναι εμπνευσμένη από τα σχέδια των tattoos! Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνει το Old Spice Tiger Claw Αποσμητικό Σπρέι Σώματος και το Old Spice Tiger Claw Αποσμητικό Στικ, δύο προϊόντα που υπόσχονται πως με το συναρπαστικό άρωμά τους θα «ξυπνήσουν» τις πιο άγριες διαθέσεις. Επιπλέον, η ίδια σειρά διαθέτει το Old Spice Tiger Claw αφρόλουτρο gel & Σαμπουάν, το οποίο ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο άρωμα φρεσκάδας από γκρέιπφρουτ, σαγκουίνι και musk, οπότε αξίζει σίγουρα μία θέση στο ράφι του μπάνιου κάθε σύγχρονου άντρα.

'Αντρας με σηκωμένο χέρι

Οι παραπάνω συμβουλές αποτελούν μερικά μόνο παραδείγματα που επιβεβαιώνουν πως η αυτοπεποίθηση και η γοητεία για έναν άντρα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσωπική του περιποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, όχι μόνο θα «αφυπνίσει» το… θηρίο που κρύβεται μέσα του, αλλά θα αισθάνεται καθημερινά τη σιγουριά που χρειάζεται, για να διεκδικεί τη ζωή που του αξίζει.