ΜΑΝ, ΜΥΡΙΣΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
ΜΑΝ, ΜΥΡΙΣΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Άρωμα & αποσμητικό, όπως το θέλεις!

Περιποίηση χωρίς περιορισμούς! Γιατί οι νέες σειρές Old Spice συνδυάζουν μαν-ταστικά το ξεχωριστό άρωμα με την τέλεια αποσμητική & αντιιδρωτική προστασία, όπως σου αρέσει!

Είσαι απαιτητικός στις επιλογές σου, πόσο μάλλον όταν αφορούν 2 από τους πιο ση-μαν-τικούς τομείς: το άρωμα και το αποσμητικό σου! Με τις νέες σειρές Restart και Ultra Defence, μπορείς να απολαμβάνεις το τέλειο άρωμα με την προστασία που σου ταιριάζει!

Και όχι μόνο… Γιατί αν το δικό σου top list στη φροντίδα περιέχει: ξεχωριστό άρωμα, σίγουρη προστασία από την κακοσμία και τον ιδρώτα, απαλότητα, ασφάλεια και… οικολογικές ανησυχίες, οι 2 νέες σειρές βάζουν «check» σε όλα!

Refresh, recharge… RESTART!

Refresh, recharge… RESTART!

Με μία ματιά: Αναζωογονητικό άρωμα και τέλεια προστασία από την κακοσμία, χωρίς άλατα αλουμινίου.

Απόλαυσε την ιδανική φρεσκάδα με το Αφρόλουτρο και κράτα την κακοσμία μακριά χάρη στο Αποσμητικό Σπρέι ή Στικ με 0% άλατα αλουμινίου! Και φυσικά, χωρίς να ανησυχείς για σημάδια στα ρούχα!

Έτοιμος για… ULTRA DEFENCE;

Έτοιμος για… ULTRA DEFENCE;

Με μία ματιά: Σειρά με πολυτελές άρωμα, «σκληρή» με τον ιδρώτα και απαλή με την επιδερμίδα!

Απόλαυσε την αναζωογονητική φρεσκάδα του Αφρόλουτρου Ultra Smooth με άρωμα που διαρκεί! Νιώσε σίγουρος με το Αντιιδρωτικό & Αποσμητικό Σπρέι ή Στικ για «δυναμική» και 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα, χωρίς λευκά σημάδια στα ρούχα! Και τα δύο είναι δερματολογικά ελεγμένα ώστε να νιώθεις την ιδανική απαλότητα, χωρίς ερεθισμούς!