Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πρώτοι στην τάξη και πρώτη στο βούρτσισμα των δοντιών!

Μία προσφορά από Oral-B POC
Πρώτοι-στην-τάξη-και-πρώτη-στο-βούρτσισμα-των-δοντιών!
0
Τώρα, με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power και το Disney Magic Timer App 9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν για περισσότερη ώρα τα δόντια τους.

Tα παιδιά δεν φημίζονται για την υπομονή τους. Μπορείτε, όμως, να τους μάθετε να βουρτσίζουν με σωστό τρόπο τα δόντια τους, όπως μαθαίνουν να διαβάζουν με τον σωστό τρόπο τα μαθήματά τους για το σχολείο. Μην βασίζεστε ούτε στη θέληση ούτε στην υπομονή τους αλλά στο κίνητρο και στον τρόπο που θα το κάνετε να πετύχει.

Η διασκέδαση και η εκπαίδευση είναι η λύση για να παρακινήσετε τα παιδιά σας να βουρτσίζουν σωστά και καθημερινά τα δόντια τους, χωρίς να τραυματίζουν τα ούλα τους και για όσο χρόνο χρειάζεται.

1) Καθημερινό βούρτσισμα μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι

Το παιδί σας μπορεί να πλένει τα δόντια του καθημερινά, αν συνηθίσει τη διαδικασία αυτή από τη βρεφική του ηλικία. Ως γονιός χρειάζεται να καθαρίζετε τα ούλα του με ένα πανάκι μετά από κάθε γεύμα. Αυτή η συνήθεια θα αποτυπωθεί στο υποσυνείδητό του και όσο μεγαλώνει θα αναζητά να το κάνει μόνο του. Εξάλλου με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power και την εφαρμογή Magic Timer από τη Disney, το βούρτσισμα παίρνει άλλη διάσταση, πιο διασκεδαστική.

2) Εξηγήστε στο παιδί τα οφέλη του σωστού και καθημερινού βουρτσίσματος

Τα παιδιά, όταν είναι μικρά, είναι σαν σφουγγάρια που απορροφούν οτιδήποτε βλέπουν ή ακούσουν. Όπως είναι λογικό, είναι και λίγο περίεργα, καθώς ανακαλύπτουν καθημερινά τον κόσμο. Θέλουν συνεχώς να ικανοποιούν τις απορίες τους και γι'αυτό πρέπει οι εξηγήσεις σας να είναι ξεκάθαρες και πειστικές. Όπως στο σχολείο, ο καθηγητής εξηγεί το μάθημα με απλό, κατανοητό -και κάποιες φορές αστείο τρόπο- έτσι και ο γονιός χρειάζεται να εξηγήσει με απλές λέξεις τα οφέλη του καθημερινού βουρτσίσματος των δοντιών μας. Μπορείτε να διηγηθείτε αστείες ή τρομακτικές ιστορίες για τις δυσάρεστες συνέπειες που έρχονται στα δόντια μας όταν χαλάνε κλπ. Τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν πως το βούρτσισμα είναι μια προσωπική ευθύνη. Όπως το διάβασμα δίνει καλούς βαθμούς σε όσους διαβάζουν, έτσι και το βούρτσισμα των δοντιών έχει ως αποτέλεσμα την καλή στοματική υγιεινή.

3) Βουρτσίστε μαζί τα δόντια σας!

Το βούρτσισμα μπορεί να σας βοηθήσει να περνάτε περισσότερη ώρα μαζί, βρίσκοντας μια κοινή ώρα που θα πλένετε τα δόντια σας. Μπορείτε να προτείνετε να παίξετε ένα παιχνίδι μίμησης κατά τη διάρκεια του οποίου  το παιδί θα κάνει τις ίδιες κινήσεις με εσάς στο βούρτσισμά του. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθει να βουρτσίζει σωστά τα δόντια του και ταυτόχρονα θα περνάει διασκεδαστικό χρόνο μαζί σας. Εξάλλου η διασκέδαση με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power είναι, ούτως ή άλλως, δεδομένη καθώς συμβάλλουν και οι αγαπημένοι ήρωες της Disney.

4) Βρείτε σύμμαχο

Στο σχολείο, τα παιδιά έχουν φίλους και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να δέχονται επιβράβευση για τις προσπάθειές τους. Τα «μπράβο» δίνουν εμψύχωση και διάθεση να συνεχίσουν ό,τι κι αν κάνουν. Φροντίστε, λοιπόν, να επισκέπτεστε συχνά τον οδοντίατρο, ζητώντας του να συγχαίρει το παιδί σας επειδή  πλένει σωστά τα δόντια του. Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα συνεχίσει την προσπάθεια και τη συνήθεια να βουρτσίζει τα δόντια του καθημερινά από μόνο του.

 

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies