Το βούρτσισμα γίνεται παιχνίδι


Οικογένεια
6/09/2019
Πώς η τεχνολογία στην παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power κάνει τον καθαρισμό των δοντιών μία διασκεδαστική εμπειρία;

1. Συνδέει το βούρτσισμα με τους ήρωες της Disney!

Εκτός από το ιδανικό design της οδοντόβουρτσας, με τους αγαπημένους χαρακτήρες από το Frozen ή το Star Wars να ενθουσιάζουν τα παιδιά από την αρχή, έχει διαπιστωθεί ότι 9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν περισσότερη ώρα με το Disney Magic Timer*! Πώς γίνεται αυτό; Η Oral-B Stages Power μπορεί να συνδυαστεί με τη διασκεδαστική εφαρμογή Disney Magic Timer και οι αγαπημένοι τους ήρωες καρτούν να έρθουν… για παρέα!

Πώς λειτουργεί:

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο smartphone σου (Android & iOS) για να μετατρέψει με τη σειρά της τη διαδικασία σε ένα παιχνίδι επιβράβευσης!

ανάμεσα

To αποτέλεσμα:

Όλη η διαδικασία προτρέπει τα παιδιά να ασχοληθούν πιο πολύ με τον καθαρισμό των δοντιών τους, μέσα στον προτεινόμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών! Έτσι, το βούρτσισμα διαρκεί έως και 90% περισσότερο!

2. Τους βάζει άριστα!

Μόλις το βούρτσισμα ολοκληρωθεί σωστά, έρχεται η επιβράβευση! «Ξεκλειδώνουμε» το πολύχρωμο αυτοκόλλητο για το προσωπικό ημερολόγιο βουρτσίσματος που συμπεριλαμβάνεται στην εφαρμογή, ως ανταμοιβή για την καλή προσπάθεια! Έτσι τα παιδιά έχουν πλέον ένα σημαντικό κίνητρο να κάνουν τον σωστό καθαρισμό των δοντιών τους, μια καθημερινή συνήθεια που απολαμβάνουν!

3. Κινείται μαζί τους!

Η πρώτη τους επαφή με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι συναρπαστική και τους εξάπτει την περιέργεια! Η αλήθεια είναι ότι η Oral-B Stages Power με την περιστρεφόμενη κεφαλή και τις παλμικές κινήσεις εύκολα τα προτρέπει να ασχοληθούν περισσότερο μαζί της! Η αίσθηση της περιστρεφόμενης κεφαλής επάνω στα δόντια τους «γαργαλάει» ενώ παράλληλα τους αρέσει να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο από τη στιγμή που μπορούν να πατήσουν το πλήκτρο on/off!

*Βάσει έρευνας του 2014 σε 52 παιδιά ηλικίας 4-14 ετών.