Υγιές χαμόγελο από νωρίς


Οικογένεια
6/09/2019
Τι κάνει την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power να θέτει νέα δεδομένα στην παιδική στοματική υγιεινή;

Η καινοτομία για την… προστασία!

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για παιδιά Oral-B Stages Power είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει όλα τα οφέλη μιας ηλεκτροκίνητης οδοντόβουρτσας, σε ένα πλαίσιο φιλικό για τα παιδικά στόματα. Γιατί:

• Διαθέτει περιστροφική-παλμική κίνηση που βοηθάει στον σωστό καθαρισμό.• Προσφέρει δισδιάστατη καθαριότητα στα δόντια.

img

• Αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα*.

• Διαθέτει ένα βοηθητικό χρονόμετρο που ειδοποιεί όταν έχουν ολοκληρώσει το χρόνο των 2 λεπτών βουρτσίσματος, όσο δηλαδή συνιστούν οι οδοντίατροι.

• Έχει μια μικρή κεφαλή και μια μαλακή χειρολαβή που χαρίζει σταθερό κράτημα στο βούρτσισμα.

img

• Η περιστρεφόμενη κεφαλή PowerHead διαθέτει πολύ μαλακές ίνες ώστε να καθαρίζουν σωστά το στόμα και τα ούλα του παιδιού αποτρέποντας παράλληλα τον σχηματισμό οδοντικής πλάκας.

Η καλή εκπαίδευση!

Η Oral-B Stages Power με τις καινοτόμες λειτουργίες της και τον «έξυπνο» σχεδιασμό κάνει τη διαδικασία του βουρτσίσματος ακόμα πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Το αποτέλεσμα; Το παιδί εκπαιδεύεται σταδιακά να προσέχει ακόμα πιο πολύ τον καθαρισμό, με μικρές κυκλικές κινήσεις, μπρος-πίσω και από πάνω προς τα κάτω, καλύπτοντας σωστά όλες τις επιφάνειες. Αυτή είναι άλλωστε και η αρχή μιας σωστής στοματικής υγιεινής!

Το σίγουρο αποτέλεσμα

Πολλές φορές ο γονιός βλέπει το παιδί του να βουρτσίζει τα δόντια του με μια απλή, χειροκίνητη οδοντόβουρτσα αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι καθαρίζει πραγματικά! Η οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power έχει αποδείξει ότι καθαρίζει καλύτερα από τη χειροκίνητη χαρίζοντας, χωρίς κόπο, την φρεσκάδα που χρειάζονται τα δόντια του!

*σε σύγκριση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα