Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Όλα σε τάξη

Όλα σε τάξη

0

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, το παιδί ετοιμάζεται για νέες εμπειρίες κι εσύ για το πώς θα δώσεις στη νέα καθημερινότητα… σωστό ρυθμό!

O Σεπτέμβρης μάς βάζει όλους σε πρόγραμμα και ναι, αυτό είναι καλό! Αρκεί να δεις τους νέους ρυθμούς σαν μία νέα πρόκληση! Είναι πιο εύκολο από όσο ακούγεται ακόμα κι αν έχεις και πάλι να οργανώσεις τα ωράρια της οικογένειας και όλα όσα προετοιμάζουν την επιστροφή στα θρανία και στα… γραφεία!

 

Σχολείο, μαθήματα, δραστηριότητες, δουλειά, νοικοκυριό… δεν χρειάζεσαι γυάλινη σφαίρα για να μαντέψεις πώς θα κάνεις μία «compact» μέρα να περάσει ανώδυνα! Απλά να βάλεις προτεραιότητες:

 

1. Ρολόι, ρολογάκι μου: ακολουθείς το ωράριο που τα βάζει όλα στη θέση τους. Η βραδινή παρά(σ)ταση του καλοκαιριού έλαβε τέλος, η τηλεόραση κλείνει και ξεκινά η διαδικασία για τον ύπνο. Όσο πιο πιστά ακολουθήσεις μαζί με το παιδί σου αυτά τα βήματα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εκείνο να συνηθίσει και να το κάνει ρουτίνα!

2. Η τεχνολογία μπορεί να περιμένει: κινητό, tablet, υπολογιστής, video games! Η «παρέα» του καλοκαιριού είναι πλέον διαθέσιμη για πολύ λιγότερο χρόνο μέσα στη μέρα. Ίσως θελήσεις να μειώνεις σταδιακά τις ώρες που το παιδί σου ασχολείται με αυτά στον ελεύθερο χρόνο του, γνωρίζοντας πάντα ότι ο απόλυτος αποχωρισμός είναι μάλλον δύσκολος! Αυτό που χρειάζεται είναι μία καλή ισορροπία, ένα «ναι μεν αλλά» που θα του επιτρέψει να παίξει για λίγο ή μόνο το Σαββατοκύριακο. Δες το σαν μια συμφωνία μεταξύ σας που θα τηρήσετε μαζί!

3. Η καθαριότητα ΔΕΝ άργησε μια μέρα! Για έναν πολυάσχολο γονιό, ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι πρακτικές λύσεις, σωτήριες! Το τέλος της ημέρας σε βρίσκει με μία στοίβα πιάτα στον νεροχύτη; Έχεις τις κάψουλες πλυντηρίου Fairy Original All in One για όλους τους δύσκολους λεκέδες. Έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σου, πριν φύγετε όλοι για τις πρωινές υποχρεώσεις; Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Fairy Ultra διαλύει τα λίπη στη στιγμή, χωρίς κόπο! Τι γίνεται όμως και με τα ρούχα που επίσης σε περιμένουν στη γωνία, μαζί με όλους τους επίμονους λεκέδες που «εγκαταστάθηκαν» στο προαύλιο, στο διάλειμμα, στο κολατσιό όταν η σος γλίστρησε στο μπλουζάκι; Έχεις τις υγρές κάψουλες Ariel Pods 3σε1 που θα αναλάβουν «δράση» για αστραφτερό αποτέλεσμα, σε κάθε πρόκληση!

 

 

Ναι, η νέα σχολική χρονιά θα είναι… εντάξει!

0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies