Η κόρη σας και η περίοδός της: Ποιο προϊόν της παρέχει την καλύτερη προστασία;


Οικογένεια
1/04/2019
Όλοι γνωρίζουμε ότι η περίοδος αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη ζωή των κοριτσιών και έχει μεγάλη σημασία για εσάς να προσφέρετε υποστήριξη και να δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές στην κόρη σας.

Η στιγμή την οποία η κόρη σας σάς εξομολογείται ότι ξεκίνησε η περίοδός της είναι πολύ σημαντική και για τις δύο. Είναι πιθανό να είναι νευρική και ίσως να ντρέπεται λίγο, αλλά μπορεί επίσης να αισθάνεται  ότι μεγάλωσε και να είναι περήφανη γι’ αυτό, δηλαδή να νιώθει ότι δεν είναι πλέον το μικρό σας κοριτσάκι (παρόλο που πάντα θα είναι το μικρό σας κοριτσάκι, φυσικά!)

Ως μητέρα της, είναι φυσικό να απευθυνθεί σε εσάς για βοήθεια και συμβουλές. Ευτυχώς, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές στις οποίες υπήρχε «ένα προϊόν για όλες τις ανάγκες» για την περίοδο και υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων προϊόντων, που μπορούν να τη βοηθήσουν να αισθανθεί φρεσκάδα και άνεση, όπου και αν βρίσκεται, ό,τι και να κάνει. Η κόρη σας μπορεί να νιώσει στην αρχή λίγο ταραγμένη, αλλά εάν της παρουσιάσετε με ψυχραιμία όλες τις επιλογές της, ώστε να καταλάβει ότι όλοι οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες της είναι απολύτως φυσιολογικοί, θα τη βοηθήσετε να κατανοήσει τις αλλαγές στο σώμα της και θα μάθει πώς να τις διαχειριστεί η ίδια. Ακόμα, υπάρχει η σελίδα της Always , η οποία παρέχει πολλές πληροφορίες και συμβουλές, ακόμα και ημερολόγιο για την περίοδο και τον κύκλο σου!

Επιλέξτε την κατάλληλη σερβιέτα

Οι σερβιέτες παρέχουν ασφάλεια, άνεση και προστασία με το σχήμα τους, το οποίο ταιριάζει στο γυναικείο σώμα και είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μένουν σταθερές στο εσώρουχο. Αυτό σημαίνει ότι η κόρη σας μπορεί να αισθάνεται σιγουριά πως η σερβιέτα της θα παραμείνει στη θέση που πρέπει προστατεύοντάς την από διαρροές. Πολλές σερβιέτες Always είναι σχεδιασμένες με φτερά, τα οποία προσαρμόζονται στο εσώρουχο, προσφέροντας προστασία τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Οι σερβιέτες ημέρας είναι λεπτότερες για να παρέχουν άνεση και παράλληλα να μην διαγράφονται πάνω από τα ρούχα, ενώ οι σερβιέτες νύχτας είναι λίγο μεγαλύτερες και πιο απορροφητικές, ώστε να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Όλα τα προϊόντα της Always χρησιμοποιούν τεχνολογία με τζελ που συγκρατεί τα υγρά και είναι φιλικές με το δέρμα.

 Είναι κατάλληλες για:

 

  • τους πρώτους μήνες ή τα πρώτα χρόνια, στους οποίους η κόρη σας μαθαίνει ακόμη για τη διάρκεια της περιόδου της και για την ροή της.
  • αυξημένη προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεγονός που θα της προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση για καλύτερο ύπνο.
  • διαφορετικές ανάγκες απορρόφησης.

Σερβιετάκια

Τα σερβιετάκια μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά για αυξημένη αίσθηση φρεσκάδας, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και για τις μέρες πριν αρχίσει η περίοδος της κόρης σας, αλλά και τις πρώτες μέρες αφού τελειώσει. Μπορεί να θελήσει ακόμη και να τα φορέσει σε συνδυασμό με τα ταμπόν, εάν η ροή της περιόδου της είναι πολύ μεγάλη κάποιο μήνα ή εάν έχει ετοιμαστεί για κάποια έξοδο και θέλει να έχει τόσο την προστασία της σερβιέτας όσο και τη διακριτικότητα του ταμπόν. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και ευελιξία και υπάρχουν σε πολλά σχήματα για να ταιριάζουν με κάθε εσώρουχο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα εάν η περίοδος της κόρης σας είναι ακανόνιστη.

 Είναι κατάλληλα για:

-       καθημερινή αίσθηση φρεσκάδας

-       ακανόνιστη περίοδο

-       αυξημένη προστασία  

Τσαντάκι με τα προσωπικά της προϊόντα

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε έφηβη να είναι σωστά προετοιμασμένη για την περιόδό της, γι' αυτό το λόγο είναι πολύ χρήσιμο να δημιουργήσετε μαζί το προσωπικό της τσαντάκι στο οποίο να έχει τα δικά της προϊόντα όπως σερβιέτες και σερβιετάκια. Το τσαντάκι, μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και το γεγονός πως θα είστε μαζί της στη δημιουργία του, θα την κάνει να νιώσει προστασία και άνεση. Άλλωστε, είναι υψίστης σημασίας τα νέα κορίτσια να μπορούν να συζητάνε και να θέτουν τις ερωτήσεις τους στις μαμάδες αναπτύσσοντας μια υγιή σχέση που θα τους παρέχει σωστές πληροφορίες.