Επιστροφή στα θρανία


Οικογένεια
6/09/2019
Μια σχολική χρονιά ξεκινά με γεμάτες μπαταρίες!

Η καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά με τις Oral-B Stages Power και τα παιδιά να μπαίνουν σε μια νέα τάξη με νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Πρόκειται να ανακαλύψουν ένα σωρό καινούρια πράγματα και να μάθουν ακόμα περισσότερα. Είναι γνωστό ότι με κάθε νέα σχολική χρονιά που έρχεται, αυξάνονται και οι ευθύνες τους.

Γι' αυτό και εμείς με την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power μετατρέπουμε μία από τις καθημερινές «υποχρεώσεις» τους σε διασκέδαση. Τα παιδιά στην αρχή της ημέρας, στο τέλος κάθε γεύματος και το βράδυ, πριν πέσουν για ύπνο, πρέπει να αφιερώνουν 2 λεπτά στο χαμόγελό τους, βουρτσίζοντας τα δόντια τους. Φροντίσαμε λοιπόν να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία  σε μια γλυκιά και ευχάριστη συνήθεια, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B Stages Power χαρίζουν, χωρίς κόπο, την καθαριότητα και τη φρεσκάδα που χρειάζονται τα δόντια των παιδιών. Χάρη στην εφαρμογή Disney Magic Timer στο smartphone του μπαμπά ή της μαμάς (Android & iOS), 9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν για περισσότερη ώρα τα δόντια τους κοιτώντας το χρονόμετρο μέχρι να συμπληρώσει τα 2 λεπτά*. Έτσι, δεν χρειάζεται να ξεχνιoύνται πλένοντάς τα ή να δυσανασχετούν περιμένοντας το βούρτσισμα να τελειώσει! Σε αυτό συμβάλλουν άλλωστε και οι ήρωες της Disney με τις μοναδικές περιπέτειες στις οποίες συμμετέχουν, καθώς οι γονείς είναι σίγουροι πως το βούρτσισμα διαρκεί 2 λεπτά, στον προτεινόμενο δηλαδή από τους οδοντιάτρους χρόνο.

Διαγώνισμα ορθογραφίας; Αριθμητικής ή φυσικής; Κάθε φορά έχουν την ανάγκη να επιβραβευτούν για το διάβασμά τους με ένα «μπράβο» ή ένα «Α» με τόνο. Αυτό τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν να γίνονται καλύτερα. Έτσι κι η Oral-B Stages Power με την εφαρμογή Disney Magic Timer** επαινεί τα παιδιά για το κάθε βούρτσισμα που ολοκληρώνουν σωστά και «ξεκλειδώνουν» ένα πολύχρωμο ψηφιακό αυτοκόλλητο για το προσωπικό ημερολόγιο βουρτσίσματος που συμπεριλαμβάνεται στην εφαρμογή.

Με τρόπο και χωρίς κόπο λοιπόν, το βούρτσισμα και το διάβασμα μπορούν να γίνουν καθημερινή διασκέδαση και η σχολική χρονιά θα κυλήσει, σίγουρα, ευχάριστα!

Τελικά το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι και τόσο άσχημη συνήθεια. Συμφωνείτε;

*2 λεπτά χρόνος βουρτσίσματος που συνίσταται από τους οδοντιάτρους.  

**9 στα 10 παιδιά βουρτσίζουν περισσότερη ώρα με το Disney Magic Timer App.