Ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά


Οικογένεια
1/04/2021

Το Πάσχα είναι μία γιορτή που έχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των μικρών μας. Διότι γνωρίζουν καλά ότι εκτός από την πασχαλινή λαμπάδα και το γιορτινό «πακέτο» του νονού ή της νονάς, όλο και κάποιο πασχαλινό δώρο θα λάβουν και από εμάς. Η αλήθεια είναι πως τα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά μας προβληματίζουν συχνά, μιας και τα δωμάτιά τους είναι πιθανότατα γεμάτα με παιχνίδια και ρούχα, στοιχεία που αναπόφευκτα περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές μας. Για να μπορέσουμε να καταλήξουμε, λοιπόν, στις επικρατέστερες ιδέες για πασχαλινά δώρα για τα παιδιά μας, καλό θα ήταν να θέσουμε κάποια βασικά κριτήρια που θα διευκολύνουν κάπως την επιλογή μας και θα μας οδηγήσουν στα δώρα που θα τα ενθουσιάσουν.

Το πρώτο και βασικότερο κριτήριο που χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας, είναι η ηλικία του παιδιού, καθώς ανάλογα με την ηλικία του, θα είμαστε σε θέση να ιεραρχήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτεραιότητές του. Το δεύτερο κριτήριο είναι η χρησιμότητα που μπορούν να έχουν τα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά, αφού δεν θέλουμε να κάνουμε μία επιλογή που σε λίγους μήνες δεν θα κινεί το ενδιαφέρον τους ή δεν θα τα ωφελεί σε κάτι, ενώ το τρίτο κριτήριο, είναι η προσωπικότητα του παιδιού, δηλαδή τι του αρέσει, τι αγαπάει και τι θα το κάνει να ξετρελαθεί από τη χαρά του.

Τα πασχαλινά δώρα για παιδιά που αξίζουν την προσοχή σου

Λαμβάνοντας υπόψη μας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία, έχουμε συγκεντρώσει τρεις ωφέλιμες, διασκεδαστικές, σύγχρονες και tech ιδέες για πασχαλινά δώρα, δηλαδή τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για παιδιά, που θα αποτελέσουν πολύτιμους «συμμάχους» στην καθημερινότητά τους!

1. Πασχαλινά δώρα για αγόρια και κορίτσια άνω των τριών ετών

Όσες από εμάς έχουμε παιδιά άνω των τριών ετών, γνωρίζουμε πως οι αγαπημένοι τους κινηματογραφικοί χαρακτήρες, είναι για εκείνα οι φίλοι που θα ήθελαν να έχουν! Για παράδειγμα, το ντουέτο «Έλσα και Άννα» της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Frozen» της Disney ή οι χαρακτήρες από την ταινία Cars της Disney Pixar, είναι για τα παιδιά μας οι ήρωες στους οποίους ονειρεύονται να μοιάσουν ή θέλουν να γνωρίσουν. Ακριβώς για αυτό, δεν υπάρχουν καλύτερα πασχαλινά δώρα, πέρα από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για παιδιά Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Frozen και Oral-B Kids Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Cars, οι οποίες είναι διακοσμημένες με αυτοκόλλητα από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και ταινίες! Ειδικότερα όσο τα παιδιά βρίσκονται στα «τρυφερά» στάδια της ανάπτυξης και ανακαλύπτουν καθημερινά τη σημασία του τακτικού και σωστού πλυσίματος των δοντιών, οι συγκεκριμένες οδοντόβουρτσες, θα τα κάνουν να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα πλύνουν τα δόντια τους. Χάρη στις μοναδικές λειτουργίες για βούρτσισμα των ευαίσθητων παιδικών δοντιών που διαθέτουν, μάλιστα, καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά τα δόντια των μικρών μας, απομακρύνοντας περισσότερη πλάκα από τις απλές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως σε ό,τι αφορά στα πασχαλινά δώρα για τα μικρά μας, οι δύο αυτές επιλογές αξίζουν την προσοχή μας.

Ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

2. Ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για παιδιά

Για τους μικρούς μαθητές που βρίσκονται στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, η επιλογή της κατάλληλης οδοντόβουρτσας είναι «μονόδρομος». Σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά είναι ιδιαίτερα δραστήρια, γεμάτα όρεξη και ενέργεια, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη διάθεση να διαθέσουν στο πλύσιμο των δοντιών τα δύο απαιτούμενα λεπτά, που συστήνουν οι οδοντίατροι. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά δεν αφιερώνουν τον χρόνο που χρειάζεται στην «ιεροτελεστία» του πλυσίματος των δοντιών και κάνουν γρήγορες και βιαστικές κινήσεις για να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ωστόσο, εάν τους χαρίσουμε για πασχαλινό δώρο μία από τις καινοτόμες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες για παιδιά της Oral-B, όπως η Oral-B Junior 6 Ετών Πράσινη Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα, θα αναβαθμίσουμε τη διαδικασία που ακολουθούν για το πλύσιμο των δοντιών. Η  συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα διαθέτει χρονοδιακόπτη βουρτσίσματος και εκπαιδεύει τα παιδιά να βουρτσίζουν σχολαστικά τα δόντια τους για τουλάχιστον δύο λεπτά, και έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε για την πορεία της στοματικής τους υγιεινής. Πάνω από όλα όμως, θα τα βοηθήσουμε να αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών και να το δουν ακόμη και ως μία διασκεδαστική διαδικασία.

Ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

3. Τα πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν και τα μεγαλύτερα παιδιά

Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσκολο να ελέγξουμε τα παιδιά που έχουν περάσει πλέον στη φάση της εφηβείας και ειδικά να κάνουμε σε εκείνα υποδείξεις αναφορικά με το πώς θα πλένουν τα δόντια τους. Βρίσκονται σε ένα στάδιο της ζωής τους που θέλουν να αισθάνονται ανεξάρτητα και εμείς, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους χαρίσουμε τα εφόδια, για να αρχίσουν να παίρνουν από μόνα τους τις σωστές αποφάσεις. Ακριβώς για αυτό, είτε ψάχνουμε πασχαλινά δώρα για κορίτσια, είτε πασχαλινά δώρα για αγόρια, το καλύτερο πασχαλινό δώρο που μπορούμε να τους δώσουμε, είναι η Oral-B TEEN Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα, ένα σύγχρονο και ωφέλιμο «αξεσουάρ» που μπορούν να συνδέσουν μέσω Bluetooth με την εφαρμογή Oral-B, την οποία θα εγκαταστήσουν στο κινητό τους. Έτσι, όχι μόνο θα απολαμβάνουν καθημερινά ένα αποτελεσματικό βούρτσισμα για το οποίο θα λαμβάνουν τα ανάλογα σχόλια στο κινητό τους σε πραγματικό χρόνο, αλλά θα προσφέρουν στα δόντια τους έναν βαθύ καθαρισμό με έως και 100% περισσότερη αφαίρεση της πλάκας, αποκτώντας πιο υγιή ούλα και μειώνοντας από το πρώτο κιόλας βούρτσισμα τους επιφανειακούς λεκέδες από τα δόντια.

Ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά

Ακόμη, λοιπόν, και αν υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ιδέες για πασχαλινά δώρα για τα παιδιά μας, λίγες είναι εκείνες που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο και οι παιδικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, ανήκουν σίγουρα σε αυτές. Το σίγουρο είναι πως με αυτές τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, τα πασχαλινά δώρα για παιδιά, δεν ήταν ποτέ πιο ωφέλιμα και διασκεδαστικά!