Η ιστορία των Pampers που δημιουργήθηκαν για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού


Οικογένεια
28/07/2020
Τα Pampers προστατεύουν το δερματάκι των μωρών από την υγρασία, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητα των γονιών!

Pampers: O Παππούς Δημιουργός των Pampers!

 

1950: O παππούς, Βίκτορ Μιλς, Αμερικανός χημικός μηχανικός, ο οποίος εργαζόταν στην Procter & Gamble Co., αναζητούσε έναν ευκολότερο τρόπο για να αλλάζει πάνα στον εγγονό του. Το αποτέλεσμα ήταν η γέννηση των Pampers -της πρώτης πάνας μίας χρήσης!

1978: τα Pampers ήρθαν στην Ελλάδα για να προστατεύσουν το δερματάκι των μωρών από την υγρασία, διευκολύνοντας παράλληλα και την καθημερινότητα των γονιών! 

Από τότε, μία σειρά από διαδοχικές καινοτομίες διαμόρφωσαν τα Pampers όπως τα γνωρίζουμε σήμερα! Από τις αυτοκόλλητες ταινίες εφαρμογής, την πιο λεπτή και πιο απορροφητική πάνα και τα ελαστικά πλαϊνά που διευκολύνουν την κίνηση, μέχρι την πρώτη πάνα για πρόωρα μωρά που μπορεί να ζυγίζουν μόνο 800 γραμμάρια, και για την οποία χρειάστηκαν πάνω από 10.000 ώρες έρευνας και συνεργασία με πάνω από 100 νοσοκόμες εντατικών μονάδων. Η πρώτη πάνα για τους μικρούς «μαχητές»  διατίθεται δωρεάν σε όλα τα μαιευτήρια της Ελλάδας.

Τις τελευταίες καινοτομίες συμπληρώνουν οι πάνες-βρακάκι Pampers Premium Care, οι οποίες συνδυάζουν την περιμετρική εφαρμογή 360° για προστασία από τις διαρροές, με τη μεταξένια απαλότητα, και οι πάνες Pampers Pure Protection, φτιαγμένες από υλικά που περιέχουν βαμβάκι ανώτερης ποιότητας και μαλακές ίνες φυτικής προέλευσης, για τρυφερή προστασία στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού!