Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τρεις δημιουργικές δραστηριότητες για να μη βαριούνται τα παιδιά στο σπίτι

Τρεις δημιουργικές δραστηριότητες για να μη βαριούνται τα παιδιά στο σπίτι

0
Πρωτότυπες κατασκευές που θα διεγείρουν τη φαντασία τους

Η μεγάλη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εμείς οι γονείς τις μέρες που μένουμε σπίτι, είναι το ότι πρέπει να ανακαλύπτουμε διαρκώς νέους τρόπους να απασχολούμε τα παιδιά, ώστε να περνάει ο χρόνος τους πολύ πιο ευχάριστα. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να τους προτείνουμε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα κρατήσουν τα παιδιά αφοσιωμένα και απασχολημένα για αρκετή ώρα, ενώ θα τα βοηθήσουν να δώσουν χρώμα και σχήμα στη φαντασία τους!

Τρεις DIY κατασκευές που θα συναρπάσουν τα μικρά μας

1. Δημιουργούμε το δικό μας ταμπλό στόχων!

Για να φτιάξουμε το δικό μας ταμπλό στόχων, θα χρειαστούμε απαραίτητα μία μεγάλη κούτα από χαρτόνι, ένα πιάτο μικρού, ένα μεσαίου και ένα μεγάλου μεγέθους, ένα μολύβι, ένα κοπίδι, χρώματα και χαρτόνια για να το διακοσμήσουμε. Θα ανοίξουμε τις γωνίες της κούτας ώστε να γίνει ένα ενιαίο χαρτόνι και με το κοπίδι, θα του δώσουμε καλύτερο σχήμα, κρατώντας δύο πλαϊνά «αυτιά» τα οποία θα το στηρίζουν. Με τη βοήθεια των πιάτων και με το μολύβι, θα σχεδιάσουμε τρεις κύκλους στην επιφάνεια του χαρτιού και θα τους κόψουμε περιμετρικά με το κοπίδι. Στη συνέχεια, θα αφήσουμε ελεύθερα τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική και όσο περιμένουμε τα χρώματα να στεγνώσουν, θα φτιάξουμε δέκα χάρτινες σαΐτες για τον κάθε παίχτη. Σκοπός του παιχνιδιού, είναι να περάσουμε τις σαΐτες μέσα από τις τρύπες του χάρτινου ταμπλό, μαζεύοντας τους περισσότερους πόντους. Για να ανεβάσουμε λίγο το βαθμό δυσκολίας, ανάλογα με το μέγεθος που έχει η κάθε τρύπα, μπορούν να διαφοροποιούνται και οι πόντοι που θα παίρνουν οι παίχτες!

2. Μαθαίνουμε την οικογένειά μας μέσα από ένα DIY γενεαλογικό δέντρο

Με ένα μαύρο μαρκαδοράκι, σχεδιάζουμε τον κορμό ενός δέντρου σε μία μεγάλη χαρτονένια επιφάνεια, την οποία έχουμε τοποθετήσει οριζόντια για να διαθέτουμε περισσότερο χώρο για τα κλαριά. Χρησιμοποιώντας για βοήθεια ένα άλμπουμ με οικογενειακές φωτογραφίες, αφηγούμαστε στα παιδιά την ιστορία της οικογένειάς μας, ξεκινώντας από τα πρόσωπα που τους είναι πιο οικεία και προχωρώντας στα πιο μακρινά, όπως τους γονείς των γονιών μας. Σχηματίζοντας ένα κλαρί για κάθε ζευγάρι ή πρόσωπο, σύντομα θα έχουμε το «σκελετό» ενός δέντρου, τον οποίο πρέπει να «ντύσουν» τα παιδιά με πράσινα ή πολύχρωμα αποτυπώματα!

Extra tip: Εάν έχουμε μαζεμένα αρκετά κουμπιά σε κάποιο κουτί ραπτικής, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε ακόμη περισσότερο χρώμα στο δέντρο μας.

Τρεις δημιουργικές δραστηριότητες για να μη βαριούνται τα παιδιά στο σπίτι

3. Διακοσμούμε με μεταλλικά κουτιά και βαζάκια τους χώρους του σπιτιού

Οι περισσότεροι από εμάς, έχουν παλιά κουτάκια κονσέρβας ή γυάλινα βαζάκια στα ντουλάπια της κουζίνας μας. Βάζοντας μπροστά τη φαντασία μας και έχοντας για «σύμμαχο» την πολύτιμη βοήθεια των μικρών μας, μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα μεταλλικά κουτιά σε διακοσμητικά και τα γυάλινα βαζάκια σε φαναράκια για κεράκια ρεσώ ή ανθοδοχεία. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να βάψουμε τις επιφάνειές τους με ευφάνταστα χρώματα ή σχέδια και αν θέλουμε, να κρεμάσουμε άνισα κομμάτια από χρωματιστές κορδέλες, σπάγκο ή σκοινί, περιμετρικά του πάτου. Στην περίπτωση, μάλιστα, που θέλουμε να τα κρεμάσουμε από κάπου, μπορούμε να κολλήσουμε ένα επιπλέον κομμάτι σκοινί στο πάνω μέρος του κουτιού ή του βάζου, τοποθετώντας τη μία άκρη στα δεξιά και την άλλη στα αριστερά, σαν χειρολαβή από τσαντάκι.

Τρεις δημιουργικές δραστηριότητες για να μη βαριούνται τα παιδιά στο σπίτι

Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, να θυμάστε πως δεν έχει σημασία να ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω προτάσεις. Το σημαντικό είναι να εμπνευστείτε από αυτές και να δημιουργήσετε τις δικές σας πρωτότυπες κατασκευές στο σπίτι.

0
5e55f128-993a-3db2-9d4c-92f5d979080a7128314426317477415

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies