Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

0
Από το πλέξιμο στην τέχνη και το τρέξιμο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν είχαμε τη δυνατότητα να κρατάμε τη διάθεσή μας σταθερά σε μία ισορροπία, η καθημερινότητά μας θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να ανακαλύψουμε τα χόμπι εκείνα με τα οποία θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και κυρίως, να ενισχύσουμε τη διάθεση και την παραγωγικότητά μας.

Με τα κατάλληλα χόμπι και ενδιαφέροντα, θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα μικρά εμπόδια που προκύπτουν, τις απρόβλεπτες καταστάσεις και το άγχος που αντιμετωπίζουμε -και τα οποία έχουν συχνά την τάση να μας «ρίχνουν». Η λίστα με τα χόμπι που ακολουθεί, θα αποδειχθεί πολύτιμη σε αυτό το «ταξίδι»!

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

1. Χαλαρώνοντας δημιουργικά με το πλέξιμο: Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότερες celebrities επιλέγουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους πλέκοντας. Από τη Sarah Jessica Parker στην Julia Roberts και την Amanda Seyfried: Η λίστα είναι μεγάλη! Εν έτει 2020, το πλέξιμο τείνει να ανακηρυχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή παγκόσμια χόμπι. Και μπορεί οι περισσότερες από εμάς να έχουμε συνδέσει το πλέξιμο με τις… γιαγιάδες μας, όμως μία δοκιμή θα μας πείσει πως οι αργές κινήσεις, η υψηλή συγκέντρωση και ο σταθερός ρυθμός που απαιτεί, συνιστούν ένα φυσικό αγχολυτικό έπειτα από ένα έντονο οκτάωρο στη δουλειά και μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την πνευματική μας υγεία.

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

2. Ταξιδεύοντας ανάμεσα στις λέξεις: Ένας ακόμη τρόπος να ανακουφιστούμε από το άγχος που συσσωρεύουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι διαβάζοντας μερικές σελίδες από ένα καλογραμμένο βιβλίο πριν κοιμηθούμε. Η ανάγνωση, εκτός από ένα ευχάριστο και εξαιρετικά οικονομικό μέσο διαφυγής από την πραγματικότητα, συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και την ενδυνάμωση της μνήμης. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, το διάβασμα είναι ένα χόμπι που μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την προσωπικότητα ενός ατόμου, εντείνοντας τη συναισθηματική του νοημοσύνη και την ενσυναίσθησή του, μέσω της σύνδεσης με τους λογοτεχνικούς χαρακτήρες που γνωρίζει στα βιβλία.

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

3. Τρέξιμο για συνολική ευεξία: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί», ισχυρίζονταν οι πρόγονοί μας και για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, το τρέξιμο είναι ένα χόμπι στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε. Διότι μέσα από το τρέξιμο όχι μόνο θα έχουμε την ευκαιρία να γυμνάσουμε συνολικά το σώμα μας, αλλά ταυτόχρονα ο εγκέφαλός μας θα εκκρίνει τις ευεργετικές ενδορφίνες που θα μας ανακουφίσουν από το στρες και θα μας χαρίσουν μία μοναδική αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας. Τριάντα λεπτά καθημερινού τρεξίματος είναι ο απαιτούμενος χρόνος που χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε το σώμα και το πνεύμα μας.

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

4. Ανακαλύπτοντας την καλλιτεχνική πλευρά μας: Ζωγραφική, φωτογραφία, κολάζ, γράψιμο. Όποιο κι αν ήταν το χόμπι που αγαπούσαμε στο σχολείο και στην πορεία της ζωής αφήσαμε πίσω, καλό θα ήταν να το… ξαναπιάσουμε! Η τέχνη και η δημιουργικότητα γενικότερα, μας επιτρέπουν να εκφραζόμαστε, να αποφορτιζόμαστε και να ξεκουράζουμε το μυαλό μας από τις σκέψεις που το απασχολούν. Άλλωστε, βλέποντας ολοκληρωμένο ένα δικό μας δημιούργημα, αισθανόμαστε ακόμη πιο όμορφα! Ποιος ξέρει; Ίσως μέσα μας να υπάρχει ένα κρυμμένο ταλέντο που περιμένει να το ανακαλύψουμε!

Τέσσερα χόμπι που θα βελτιώσουν τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας

Ακόμη και αν ο ελεύθερος χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας σε καθημερινό επίπεδο είναι περιορισμένος, σίγουρα υπάρχει «χώρος» για ένα χόμπι. Έστω και 30 λεπτά την ημέρα αρκούν για να βελτιώσουν τη διάθεσή σας και να τονώσουν την παραγωγικότητά σας. Ακόμη και μια απλή διαδικτυακή αναζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε και να ανακαλύψετε ιδέες για χόμπι που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies