Χαρείτε τις τελευταίες ζεστές, ηλιόλουστες μέρες.


Οικογένεια
4/10/2018
Ως γονείς, γνωρίζετε ότι τα μικρά παιδιά συχνά βαριούνται να βγουν από το σπίτι. Μερικές φορές μάλιστα δίνουν την εντύπωση ότι είναι χειροπόδαρα δεμένα στον καναπέ. Δώστε τους λοιπόν την ευκαιρία να χαρούν το ύπαιθρο αυτές τις τελευταίες ηλιόλουστες μέρες

Αυτοσχέδια κατασκήνωση

1. Χαρίστε στα παιδιά μια τέλεια γεύση της υπαίθρου με μια αυτοσχέδια κατασκήνωση στον κήπο ή την αυλή σας. Την ώρα που ο ήλιος δύει, και πριν πέσουν για ύπνο, οργανώστε ένα πικνίκ. Για ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση, αφήστε τα παιδιά να στήσουν τη σκηνή τους πάνω σε ένα τραμπολίνο. Η διάθεσή τους θα απογειωθεί!
Θα μπορούσατε επίσης να τους κάνετε μια νυχτερινή επίσκεψη παριστάνοντας την αρκούδα... αρκεί βέβαια μετά να τους χαρίσετε και μια μεγάλη αγκαλιά.

Τέλος στην πλήξη

2. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι πάντοτε διασκεδαστικά και φυσικά μπορείτε να τα παίζετε και εκτός σπιτιού. Καθίστε στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας και... ας αρχίσουν οι χοροί! Μερικά παιχνίδια μάλιστα είναι πιο διασκεδαστικά στην ύπαιθρο. Βεβαίως μπορείτε να επινοήσετε τις δικές σας υπαίθριες εκδοχές.
Για παράδειγμα, δοκιμάστε το Twister στο χορτάρι!

Μικροί γεωπόνοι

3. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουν τα παιδιά τον ήλιο είναι η κηπουρική. Δελεάστε τα με λίγο πεντανόστιμο κάρδαμο ή με το γλυκό άρωμα της λεβάντας. Αν δεν δείξουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, θυμίστε τους ότι είναι ο τέλειος τρόπος για να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους λάσπη χωρίς να ακούσουν τα εξ αμάξης από τη μαμά, να είστε σίγουρη ότι σύντομα θα γίνουν ένα με τη φύση. Αν έχετε μποστάνι ή οπωροφόρα δέντρα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τους καρπούς της «σκληρής» δουλειάς τους.

Τέχνη υπό τον ήλιο

4. Βγάλτε έξω τον καμβά!
Μερικές μπογιές ή πολύχρωμες κιμωλίες απελευθερώνουν την καλλιτεχνική φλέβα των παιδιών. Ακόμη κι αν δεν περιοριστούν στον καμβά δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να έχετε προμηθευτεί χρώματα που πλένονται. Τα παιδιά δεν αργούν να αποκαλύψουν τον μικρό Banksy που κρύβουν μέσα τους.

Αυτά λοιπόν όσον αφορά τη διασκεδαστική πλευρά του ήλιου. Όταν έρθει η ώρα να ασχοληθείτε με το πλυντήριο, μπορείτε να εμπιστευτείτε τις κάψουλες Ariel Pods 3σε1 για αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων με απλό και εύκολο τρόπο αφού 1 κάψουλα Ariel αρκεί για εκπληκτική καθαριότητα!